Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Je tu polnoc ....

a ja nespím...

Ani vlastne neviem prečo,prečo neviem zaspať ....? No najprv som sa podľa postupu služobne staršieho člena blog komunity snažil nahodiť trošku hudby k písmenkám,ktoré tu sem tam ukladám a teraz sa kochám výsledkom svojej práce.

No a potom trosku pocekat s kamosmi a vlastne som si uvedomil,že sa mi nechce spať,pretože mám v hlave kopec myšlienok a tie potrebujú utriediť alebo vyhodiť.Ale viem,že to je len dočasný stav a nakoniec  to pominie len to trošku potrvá a opäť budem sám sebou a sám. Je dobré ak sa človek zmieri sám so sebou a prijme to čo sa dá prijať a zabojuje za to za čo sa oplatí bojovať no hlavne aby našiel silu na to zmierenie a boj a rozum aby vedel kedy je čas na jedno or druhé.

Teraz práve mám asi ten čas nájsť rozum,pretože silu už mám len aby som ju dobre usmernil aby nevišla navnivoč ale to sa ukáže asi až neskôr ako všetko čo človek urobí. Zatial som si prečítal zopár príspevkov a vašich komentov a uvedomil som si,že keby som tu nebol a nevymienal si z vami písmenká tak by mi asi jeblo (sorry za language) ale naozaj sa cítim moc fajn v tejto cyber spoločnosti niektorých z vás a je mi až divnô pyštek môj ako je mi to prirodzené.

Tak vám chcem poďakovať za trpezlivosť a príjemné, milé komenty a snáď občas prispejem aj niečím lepším ako je toto.

Občas ma zastihne samota a smútok a vtedy si spomeniem,že predsa s tým niečo musím urobiť a zmeniť to a to sú chvíle ked píšem takto blbo. No ked ma kopne múza tak verím,že je to aspoň trošku čitatelnejšie a verím,že ma kopne dobre a presne :-) šak ked už tak poriadne.

Idem skúsiť zaspať tak vám prajem krásne sny a zajtra super posledný pracovný deň tohto týždňa nech vám ubehne rýchlo a v pohode aby ste boli fit na večer a víkend.... :-))


Zo života... | stály odkaz

Komentáre

  1. :) podarilo sa :)
    publikované: 30.03.2007 06:26:59 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. nepises blbo...pekne citanie to bolo:)))
    publikované: 30.03.2007 10:18:27 | autor: jastericka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :)
    aj ja som rada, že si sem zavítal a bolo to príjemné čítanie, takže si nerob starosti, prajem správne usmerňovanie sily a pekný víkend :)
    publikované: 30.03.2007 10:25:23 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  4. hmmm...
    tak Ti prajem, nech ťa múza poriadne kope :)) náhodou píšeš pekne a tvoje príspevky ma vždy potešia... :) a tá smutná nálada občas chytí aj mňa . ale vždy sa po určitom čase stratí vo víre nekonečnosti...
    publikované: 30.03.2007 14:07:09 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  5. nahodou to bolo mile...
    :)
    publikované: 30.03.2007 16:39:58 | autor: akynka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. DAKUJEM
    velmo pekne,az ma teda kopne tak nieco napisem ale teraz som F busy tak prajem pekny vikend,papa
    publikované: 30.03.2007 16:50:50 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  7. dobrú noc :)
    publikované: 30.03.2007 19:55:20 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  8. ;-)
    dobru aj tebe Teide a vsetkym ostatnym ...
    publikované: 30.03.2007 23:52:00 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014