Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Neuveritelne...

sice z oneskorenim ale predsa,ked sa nedalo dostat na blog tak az teraz ;-) Bru noc zelam.
 

Normalne sedim v buse na ceste home (pre detailistov 43 cez Fairview) a kukam na blog reku co noveho nam to tu pribudlo resp ubudlo k tomu nejaky ten kuk na mail ci nahodou niekto nepise (ved kto by aj sak) ale predsa lenb jeden nikdy nevie a motyka moze vystrelit no ni?

A kde sa vzala tu sa vzala vila v buse stala...normalne musele to byt vila bo bola mila a nemala drobne na listky co tu treba a vela. Tak sa sofer mily nechcel zmilovcat ani ked ide o vily (o rusalkach neviem ale az sa nejaka obkavi dam vedoet) a reku drobne. drobne, drobne ....ako verklikar stale tocil dookola a nie a nie sa pohnut.

Chudak vila premila co do realneho zivota vstupila, ostala tam tak smutne stat s desinou (v eurach) v ruka mala a na nas smrtelnikov sa s prosou obratila, nemate zmenit (akoze anglicky hovorila ) a ludia ochotou nesrsiac tvare obracali a tvarili sa ako na zobrani.

Vytiahol som zvoju milu reku daj daco a ona veru dala z toho mala co sama mala a dvojku vydala z utrob svojich kozenych (pre chlipnikov: je to penazenka) a mojou rukou jej ich dala. Hovorim to je dobre daj to soferovi a bude pohoda ved z dvoch eur nezbohatnem a ani neschudobniem sak aj tak som uz jedol ta co ni :-) (predsa len Bibendum bude mat coskoro konkurenciu )

A tak kukam na blog dalej a ona sa ta vila premila od vodica otocila a svoju desinu na dve petky rozmenila a mne na loptosa hodila. Normalne uvazujem ci ma tym urazila ...? Clovek vile pomoct sa snazi len tak bez priciny dobrym byt a potom ako zly vyzera ked miesto dakujem mu patku hodia do lona.

Neverim,ze je take tazke povedat dakujem a uverit,ze vam niekto chce len tak pomoct alebo to je moj unaveny vyraz tvare a bez slov dve eurace podane co ju tak vylakali. No nabuduce uz k tomu zopar slov pribalim a cez unavu usmev vycarim a snad uveria mi,ze to len tak nezistne sa da tiez pomahat.

Veru v 43 sa toho da zazit veru dost a taka mala (no nie az tak) pehata blondinka s prijemnym usmevom mi robi spolocnost. Cita knihu ostosest a k tomu sa tvari akoze ma ma v pazi ...pche toto teda to sa teda nezda. Hmmm mozno nabuduce oholit sa treba a kravcatu dat dole nech sa krv pozenie hore.

Ej veru vily uz vilami nie su ked miesto usmevu vam petku na loptosa hodia a k tomu vesele pehate knihu na lone si umiestnia.

 

 


Len tak z busu autobusu... | stály odkaz

Komentáre

  1. aj to sa stáva
    ešteže Ťa neobvinili z obťažovania .
    publikované: 20.06.2008 01:19:06 | autor: topas234 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ale dik
    za detaily :))
    publikované: 20.06.2008 06:26:04 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  3. žiadna víla
    ale obyčajná " zemlbába " ;)
    publikované: 20.06.2008 07:11:23 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. víly
    sa nemusia premiestňovať autobusmi, víly sa teleportujú
    publikované: 20.06.2008 08:45:54 | autor: janusha (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Ivanko,
    tak jej nabudúce povedz, že nechceš päťku, ale že môžete skočiť na kafčo dakam ;-) ktohovie, ako by zareagovala... lenže víly sa objavujú nepravidelne, tak ktovie, či budeš mať ešte šancu jej to navrhnúť ..v každom prípade sa pekne krásne udržuj, aby si bol ready na takéto situácie.. i keď tebe to asi ani veľmi netreba :-)
    publikované: 20.06.2008 08:49:40 | autor: piratka (e-mail, web, autorizovaný)
  6. pekný deň...
    možno si Ťa chcela "predplatiť"... to vieš, aj dnešné viíly už majú svoje hranice a správajú sa ako normál ženy... no čo by sa usmiala? no čo by ona ďakovala?.. ešte by si si myslel, že je ľahká víla...:)))))) aj dnešné víly už nie sú, to čo bývali...oťaželi imidžom a povrchnosť im zaslepila oči i uši..Vidia a počujú len to čo chcú... škoda, takého gentlemana už asi nestrtne... bude chodiť pešo!:))
    publikované: 20.06.2008 09:58:59 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  7. :)
    no, stáva sa. ale neboj, nabuduce to uz bude usmev, co ti opatuje :)
    publikované: 20.06.2008 11:12:07 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  8. ahoj Ivan
    ... tak podľa mňa to nebola žiadna víla, ale nejaká bosorka ,či čertica :))
    asi si bol veľmi unavený a ťa očarila ;-)) , inokedy dávaj väčší pozor, aby si im nenaletel :)) !
    publikované: 20.06.2008 13:38:40 | autor: iris (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Vdaka za navstevu :-)
    pritelia a komentiky tiz nestihal som sa zapajat (aj robit treba) Krasny vikend prajem.
    publikované: 20.06.2008 23:24:40 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  10. ciao ivan...
    dufam, ze ta tato epizoda neodradi robit si radost zo zivota tymito gentlemanskymi gestami... si v dubline? 43 ku poznam :))
    publikované: 28.06.2008 10:10:37 | autor: yossarian (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Zdar Yoss
    jasan,ze nie ved nato sme predsa gentlemani no ni :-)
    jj v DUB a ty uz v KE ta to tu dlho nebavilo co ? ;-)
    pockaj to autobus nie vek nejakej slecny.... :-))))
    publikované: 28.06.2008 14:55:38 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014