Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Len tak or...

mozno nie len tak....

Vravi sa,ze clovek by nemal lutovat nic co sa stalo,pretoze sa to stalo z nejakeho dovodu !

Co ak ale nieco lutujeme, skutok,cin, ktory zmenil nas alebo niekoho iny zivot a my sa citime zodpovedny za danu situaciu a vieme,ze len trochu ineho postoja by mozno postacilo na zmenu a mozno praveta troska by stacila k zmene k lepsiemu. Mozno niekedy je tazke sa rozhodnut co je pre nas lepsie a co je pre inych ale mozno to tak ma byt presne ako v Sulikovom filme Zahrada "vsetko je tak ako ma byt" a my len nevieme,ze to tak ma byt.

Obcas sa citim  ako navstevnik tejto planety a nerozumiem ludom a niekedy im rozumiem az moc a vtedy si myslim,ze  oni by sa maly citit ako na navsteve na cudzej planete,pretoze ak sme na navsteve tak si davame vacsi pozor na slova,skutky a nejako nam viac zalenzi na tom ci sme spravne naladeny.

Nikdy sa nepretvarujem ale obcas uvazujem,ci je to dobre ci tym neublizujem blizkym priatelom a znamym aj ked moji priatelia sa nezmenili a som im za to velmi velmi vdacny ,pretoze som niekedy velmi uprimny a nie kazdy zvladne uprimnost za kazdu cenu a potom si narobim mozno nepriatelov ale zas nik nie je vacsi nepriatel ako sam sebe.

Prajem vam dobru noc a prijemne sny o laske,stasti,zdravi a vsetkch prijemnych veciach okolo nas o ktore nam tak velmi ide aj ked naoko sa tvarime lahostajne a obcas sa niektory z nas boja prejavit svoje city ale jedine laska nas moze spasit a dat nam iny zmysel resp. jesiny zmysel zivota.

Bru noc.


Láska a ...... | stály odkaz

Komentáre

  1. tož aktuálne
    včera som videl film o láske..a veru,nepretvaroval som sa a nahlas som sa rozplakal,ej,dobre mi to padlo ;)
    publikované: 09.07.2007 08:24:54 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. možno
    máš pravdu o návšteve na planéte..ale je to na každom z nás ako tú návštevu prežije... niekto úprimne a od srdca... niekto v klišé a pretvárke... tak nám všetkým treba...ja potrebujem mať vlastný dobrý pocit, lebo žijem sama za seba... nie za iných! (obrazne)...
    cítim sa ako na poznávacom zájazde po tejto planéte:))) a v tomto živote:)
    publikované: 09.07.2007 11:15:23 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    aj my sme teiduško plakali a obaja (pri tom istom filme, aj som si predstavila teiduškovcov a dumala, či robia to isté xi xi), ale bolo to veľmi príjemné, no odrazu som dostala strach, že by sa to mohlo skončiť...no, Ivanko, ja sa cítim občas ako na cudzej planéte, ale práve včera som cítila, že som na správnom mieste, v správny čas ;) to, čo z teba poznám, sa mi páči, takže, nemeň sa, priatelia to pochopia a ak sa aj urazia, nedovolia ti odísť :)

    pekný dník ti prajem
    publikované: 09.07.2007 11:22:40 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Teda to cele SK kukalo meet Joe Black ?
    no ale je to dobry film teda ak si kuk tento Teide a urcite si mal po ruke Adika s vreckovkami takze nedoslo k potope :-)
    publikované: 09.07.2007 12:18:03 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Tak sme dvaja na poznavacom zajazde
    len lokalita sa trochu zmenila ked sme pristali :) Tiez sa snazim zit sam za seba a tak ako to citim ale obca ma napadne pocit,ze mozno tym ublizujem niekomu inemu, no ludia sa nemenia le nhrany sa obrusia ale sme stale ty isti.
    Tak inom zivote a na inej planete to snad bude lepsie.
    publikované: 09.07.2007 12:20:23 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. hmmm takze aj Teiduskovci aj Diuskovci
    pracovali na zvysni slovcenskej populacie po filme .... :-)
    No vazne niekedy clovek ma strach a vtedy je najlepsie sa k niekomu pritulkit a citit,ze aspon pre jedneho cloveka sme cely vesmir.
    Som rad,ze si sa vcera citila dobre a na spravnej planete a nie na nejakej B52.Dakujem a verim,ze som ich moc okolo neurazil ale viem,ze zopar ano no ty ozajstny ostali a snad ostanu vzdy.
    publikované: 09.07.2007 12:24:33 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. a teiduško
    sa unášal na vlnách vláskov krásnej Claire Forlani,pričom Adík podávala Harmasan kapesníky a tak som smŕkal a myslel ,či aj diuškovci a ujo Always rovnako slzia :)
    publikované: 09.07.2007 12:35:31 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  8. teide
    mal krasany vecer s Claire Forlani a kapesnikmi Harmasan ;-) Diuskovci prevdepodobne ano ale ujo Always nema pristup k SK TV takze sa nemohol zapojit do narodneho smrkania :-)
    publikované: 09.07.2007 22:27:38 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014