Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Šance a možnosti ...

a iné o láske a vzťahoch.

Stalo sa Vám niekedy,že ste si povedali som to ja ale blbec ! Mne sa to stalo nedávno keď som si posral sľubne sa rozvíjajúci sa "vzťah" ak sa dá nazvať priateľstvo začínajúcim vzťahom. Dostal som lekciu do života a uvedomil som si,že ma predsa len predchadzajúci vzťah "manžestvo" dosť poznačilo a až teraz som si uvedomil ako veľmi aj keď som si to nejako nechcel pripustiť. Poznáte ten pocit keď niekomu dôverujete máte ho rád a potom sa dozviete,že vlastne všetko bolo celý čas inak za Vaším chrbtom. Potom je ťažké opäť nájsť dôveru v ľudí a začať veriť.

Tak sa stalo,že som vlastne zaklincoval nové priateľstvo svojím strachom a nedôverou v ľudí čo je ale úplne choré,nakoľko nik sa o mňa tak úprimne nezaujímal a ja som to teraz všetko zahodil.Asi som sa zľakol,že to ani nemôže byť pravda a je to asi pretvárka, no ale mýlil som sa a teraz je už neskoro veď to určite poznáte každý z vlastnej skúsenosti nie ?

 Je len zaujímavé, koľko slobodných ľudí je zrazu okolo Vás a všetci sa tvária akože pohoda tak potom rozmýšlam či nie som divný ak sa trápim,pretože nemám vzťah. Ale si to je spoločnosťou,ktorá je chladná zameraná na úspech a vlastnictvo alebo to potom zle chápem ja. Možno lem potrebujem iný uhol pohľadu resp. hadhľad na vec a potom pochopím súvislosti v oveľa širšom spektre.

A preto rozmýšlam ako to napraviť a či sa to vlastne dá ,kedže raz zlomená kosť sa síce zahojí ale stále ju bude človek citiť a vedieť,že bola zlomená. Asi je to o tom či dostaneme možnosť to skúsiť a využijeme túto šancu na 100 %, pretože vždy musíte dávať vo vzťahu sto percent a dúfať,že aj ten druhý to bude robiť tiež.

Takže ako to vidíte so šancami a možnosťami vy ......?

 


Láska a ...... | stály odkaz

Komentáre

  1. Nie si sám
    I keď to tak može vyzerať, určite nie si jediný, ktorého trápi, že nemá vzťah. Som podobne "postihnutý". Prežil som jeden krásny vzťah, ktorý skončil dosť nešťastne, a teraz znovu hladám príležitosť zoznámiť sa s novou láskou.

    Osobne si myslím, že asi každý deň máme možnosť nájsť niekoho nového, no nie vždy to rozpoznáme a nie vždy konáme. Ja som si už mnohokrát "trieskal" hlavu, že som vďaka svojej váhavosti premárnil ďalšiu a ďalšiu a ďalšiu šancu nájsť si priateľku. No nevzdávam to a pokračujem v hladaní.
    publikované: 30.03.2007 00:03:31 | autor: MarŠal (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    šance sú na to, aby sa vždy využívali.. a možnosti sú tu, aby si si mohol zvoliť tú najlepšiu cestu pre seba..a ku dosiahnutiu svojho ciela :)
    musím ti povedať, že si sa poriadne popálil, ale tak to väčinou vo vzťahoch býva..- každý sa učí na vlastných chybách. Nevešaj však hlavu, niekedy je lepšie byť si sám svojím pánom :))
    publikované: 11.04.2007 17:36:30 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  3. no tak
    obaja mate pravdu a musim povedat,ze uz som z najhorjsieho vonku a ako pisete nevzdavam sa a je pravda,ze je lepsie byt svojim panom :-)) aspon obcas,len aby to uz nebolo navzdy bo si zvykneme ....
    publikované: 12.04.2007 01:30:44 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  4. nemaj boja..
    navždy to nebude... :) Niekto sa určite nájde :)).. časom.., zastávam heslo, že kto nehľadá, nájde... :)
    publikované: 12.04.2007 13:08:30 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  5. tak ked vravis...
    tak nebudem .... :-) snad sa najde ... kto vie ale mas preavdu,hladat nebudem, nema to vyznam. Nasiel som predtym bez hladania a stratil som ju svojou blbostou tak uz to druhykrat snad nespravim :-)
    publikované: 12.04.2007 13:20:20 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. toto..
    heslo sa osvedčilo mne i iným...- takže určite platí .A kto vie?- možno si už na teba nejaká žena napr. z práce brúsi zúbky :))
    publikované: 12.04.2007 21:15:49 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  7. :-))
    no ked sa ti to osvedcilo tak snad. xixi :-))) no len ktora,kedze mam v budove asi 2500 ludi :-)) a mne nevadia zubky ani nechty ;-)
    publikované: 12.04.2007 22:15:49 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  8. :))
    hmm, jasnovidec nie som, takže neviem, ktorej z cca 1000 žien sa páčiš, ale možno na teba nejaká pri obede pokukuje očkom :)
    publikované: 13.04.2007 15:16:30 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014