Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

XV -Žeby láska....?

alebo je to len klam ....

Malér sa prebudil do nového dňa s úsmevom a rukou obímajúcou Silviu a hned ako si uvedomil kde je a že drží Silviu tak jej jemne presiel po prsiach a jednu tú nádheru uchopil do svojej veľkej a teplej dlane a spokojne opäť zaspal. Silvia len pritisla svoj chrbát bližšie k Malérovi a spokojne niečo zamrmlala ked zacítila jeho ruku na svojich prsiach spolu s vôňou jeho tela a tepla. 

Andy sa pomaličky dotrepal na tretie poschodie do svojho bytu a konečne si vydýchol ked sa zvalil do kresla v obývke,kde na chíľku zaspal od únavy a stresu z nehody.  

Dáš si vajíčka s slaninkou a čaj alebo kávu zakričala Silvia z kuchyňe na Maléra kým stála obrátená k oknu a pozerala na zelené koruny stromov za oknom kde susedia,práve na ceste za dennými povinosťami sa snažili dostať deti do auta v časovom limite „sakraužstetammailbyť“ a zatiaľ čo deti zjavne sledovali svoj vlastný časový harmonogram. 

Odpoveď prišla vzápätí ked ju Malér objal a vtlačil jej bozk na krk a ucho a zašepkal jej pri tom, dal by som si najprv teba a potom čokoľvek tvoje šikovné ruky vyčaria hmmm čo ty na to ? a pritlačil sa na Slviu aby cítila jeho žiadostivosť. Silvia sa len jemne prehla s vtlačila svoj tvarovaný zadok na jeho vtáka na znak súhlasu a tak si dopriali predjedlo po ktorom im výdatne raňajky padli veľmi vhod. Ty si ale sviňa vieš to ? ozvala sa Silvia z kúpeľne ked si doumývala zuby. Viem ale teraz si nie som istý v akom zmysle to myslíš ty ? nakoľko to počúvam skoro denne v práci. Má to byť kompliment alebo sa sťažuješ a chceš mi vynadať ? so smiechom sa opýtal Malér. 

Zdalo sa mi,že ti zvonil mobil tak asi ti ťa zháňala nejaká tá tvoja pipka,ktorá ti asi chce vynadať,že si sviňa bo si sa jej neozval prehodila loptičku konverzácie Silvia na jeho stranu. Namá mi kto volať ale to mi asi neuveríš tak ako ani neodpovieš na otázku či to bol komplimnet alebo sťažnosť čo, žmurkol Malér na Silviu ale pre istotu sa natiahol po mobil.  

Volal Andy, oznámil jej po pohľade na display kde svietil nápis zmeškané hovory a pod ním Andyho číslo s dvojkou na začiatku,čo znamená,že sa mu snažl dovolať dvakrát. Takto ráno asi sa niedke opäť zabudol a potrebuje prísť vyzdvihnúť, pretože nemá ani šajnu kde je ako obvykle,z úsmevom dodal.  

Andy sa prebudil na zvonenie mobilu ktorý mu vrčal a vo vrecku nohavíc teda toho čo mu ostalo kedže doktor musel odstrihnúť jednu časť aby získal prístup k zraneniu, ktoré potrebovalo rýchle jednanie. No kde si sa zatúlal teraz ty stratená ovečka, ozval sa Malér v telefóne keď to Andy zdvihol po štvrtom zranení. Len na pohotovosť, odvetil Andy ale už som doma,vzal som si taxík takže pohoda,už je to o.k dúfam,ze som ťa nevyrušil v tom najlepšom ? Podľa Malérovho výrazu tváre Silvia pochopila,že tentoraz sa Andy asi nezatúlal a naznačila mu hlavou čo sa deje ? Andy je v nemocnici vlastne už je doma, odvetil Malér medzitým ako spracovával informáciu, ktorú dostal od Andyho. Počúvaj nerozširuj paniku a pozdravujem Silvi no ako ťa poznám  je zbytočné priať dobré ráno bo o to si sa už postaral ty, s podpichovačným tónom v hlase povedal Andy,len som potreboval odvoz ale nakoniec som to zvládol aj taxíkom.  

Za desať minút už obaja sedeli v aute a preplietali sa zaplneními ulicami veľkodediny k Andymu domov,kde Andy skackal na jednej nohe v kuchyni a snažil sa niečo vydolovať z chladničky,nakoľko od včerajšej večere nemal nič v žalúdku a už to dosť vážne pociťoval, no a prázdny žalúdok nie je práve najlepší radca ked je ti na nič, spomenul si na radu svojho otca.

 

 

 

 


Na pokračovanie... | stály odkaz

Komentáre

  1. dal by som si vajíčka
    a k tomu Silvinku :)
    publikované: 24.04.2007 21:42:37 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :) ja som dnes
    vajíčka mala, ale Slivku by som si dala tiež ehm...no a čo sa stalo Andymu, hm? inak, Malérovi to so Silviou pristane, zmenil sa, predtým veru takýto nebol...ale iba k lepšiemu ;)
    publikované: 24.04.2007 21:46:24 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Teide ...
    dobru chut prajem k obom ;-)
    Diuska,tebe uz len k jednemu kedze vajicka si uz mala ;-) musis si pockat na lekarsku spravu. No ved ludia sa pod laskou menia nie .... :-)
    publikované: 24.04.2007 21:56:07 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :)
    publikované: 24.04.2007 21:59:20 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  5. na ako lekarsku spravu?
    veď slivku si môžem zatiaľ dávať aj bez nej ;) inak Silva je slivka po maďarsky, nie teiduch?
    publikované: 24.04.2007 22:00:54 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  6. no predsa na Andyho
    ze co sa mu stalo :-) slivku len na lekarsky predpis,skoda plytvat materialom :-)))
    publikované: 24.04.2007 22:08:59 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  7. áno,slivka je silva
    ale Silvia je Silvia :)
    publikované: 24.04.2007 22:11:39 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Obe v spravnom poradi
    su velmi prospesne :-)
    publikované: 24.04.2007 22:13:19 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  9. :)))
    jaaaaj, už hááápem...
    publikované: 24.04.2007 22:17:21 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  10. teide, ja by som
    si dal vajicka a k tomu slaninku :)
    publikované: 25.04.2007 08:06:05 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  11. TP
    tak si nechaj chutnat ;-)
    publikované: 25.04.2007 10:24:45 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014