Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Je to za nami ....teda skoro

...teda este nie.

    Tak už je to skoro skoro za nami, teda rok 2006 sa pomalilčky blíži k svojmu koncu a opät budeme o jeden rok starší možno múdrejší a snád niektorý aj zamilovaný na plné gule :-) 

Kto vie čo z toho je najlepšie resp. ja považujem lásku za to podstatné čo je v živote ale možno som len ovplyvnený všetkým tým vzruchom okolo vianoc kde sa v telke bežia len prijemné dojáky s štastným koncom, na trhoch sa predávajú pernikové srdcia a všetci sa tvária moc happy aj ked taká cigánska a vinko je v poho no kto by si nedal ach joj.

Na druhej strane je to čas plných obchodných centier kde radi zabúdame na prázdne duše, ktoré su nahradé plnými penaženkami.

Práve som dovečeral a dopísal to čo som chcel a teraz sa vrátim na gauč prelistujem TV program, kuki na knihu kedze ju mám už dlhšie rozčítanú a možno nakoniec hodím krátky šlofík pri nejakej citovej vydieračke,ktorá sa bude snažiť vliezť mi pod kožu pri príležitosti vianoc.

Zatiaľ sa s Vami lúčim.

 

Váš Ivan


Zo života... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014