Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Úskalia života - IX Piatok v miestnej.

Nazdar tak ako sa darí ? zaznel Petrov hlas v telefóne ked sa na druhom konci ozval Malér. Ale čo ti budem hovoriť ten nový trtko čo sa hrá na šéfa mi začína liezť poriadne na nervy a už rozmýšlam na tom,že ho bud pošlem do to riti alebo dám výpoveď. Čo tak pivec ked nám to minule nevyšlo a dnes by mi to celkom bodlo, spláchnuť to všetko a trošku pozabíjať zopár mozgových buniek v miestnej krčme, opýtal sa Malér. 

Dobrý nápad,tiež nie som proti a nejaké tie bunky môžem oželieť,aspoň nebudem zbytočne rozmýšlať. Takže o siedmej v miestnej ukončil rozhovor Peter a vzápätí odoslal SMS na Andyho číslo s textom “miestna putika 7:00” a pomaly šiel niečo vypátrať v kuchyni aby niečo vhodil do žalúdka.   

Svetluška si práve zabalila svoje nádherné dlhé plavé vlasy do uteráka aby jej pomaly vyschli,pretože je zástupcom prirodzeného sušenia bez fénov a takto sa cíti oveľa sviežejšie. Dnes si možno spraví kľudný piatkový večer v domácej pohode s knihou or televízorom,teda ak tam nájde niečo čo bude vyhovovať jej nálade. 

Po stretnutí s Petrom má pocit akoby sa jej nejako ľahšie dýchalo a svet bolo o máličko krajší, farby o niečo sýtejšie a ona akoby sa miestami vzášala ked kráčala a to jej prinieslo príjemný pocit do duše a úsmev na tvár.  

Teda človeče to si si ale dal načas, si šiel okolo celého mesta,že ti to trvalo tak dlho. Väčšinou si prvý pri pohári a teraz normálne posledný to mi zaváňa nejakou tou buchtičkou hmm ? Rýpol Andy ked sa Malár konečne dostavil do miestnej a Andy s Petrom už mali za sebou prvé kolo chladenej desiny. Nóo hm ale ved som prišiel nie tak vo co go ? idem objednať ďalšie kolo a Malér sa pomaly odsunul k baru.  

Ty kokso tak to ma zaujíma kedže ma ani nesfúkol ako obvykle, sa mi normálne zdalo,že  nejako sa nevedel vykoktať náš biely brat nahodil Andy.  

Tak to vyklop nech do teba nemusím rýpať ako bager do hliny, povedal Andy Malérovi keď sa vrátil s troma pohármi zlatistého moku,ktorým sa práve chystali zabiť zopár mozgových buniek.

Čo ti mám hovoriť proste mám zlý deň a nejako som sa nevedel vymotať a ved som tu tak to je v poho nie. Vtom sa zapojil Peter malou poznámkou o minulom spoločnom obede s Malérom a jeho trošku dlhým príchodom k stolu s krátkou medzizastávkou pri servírke na čo Malér trošku sčervenal a začal sa tváriť akoby sa chystal vybuchnúť ako sopka.  

O.K  O.K tak dobre stavil som sa za ňou na cafe a trošku sme sa zakecali tak už ste spokojný ? zahučal Malér s mierne odutým výrazom tváre a jemme zvýšeným hlasom. Vravíš zakecali s iróniou v hlase poznamenal Andy hmm počul som už všeličo ale zakecali”to ešte nie. Ako obykle rýchlovka na schodoch alebo nebodaj ťa pustila k sebe domov ? Keď vravím zakecali tak tým myslím zakecali, keby som ju pretiahol tak to poviem rovno, sakra nasrdene odvetil Malér. Dobre dobre ved ma nemusíš hneď zrušiť, som sa len pýtal, obrane odvetil Andy.  

Takže si konečne našiel aj ty niečo viac ako len jebačku ? opýtal sa Peter ked sa Andy stiahol a pomaly si odpil zo svojho piva. Nooo neviem ale je to iné, nikdy som sa nezaujímal o ženy inak ako len kvôli sexu ale Silvia ma  nejako zaujala a ani neviem ako a čím,takže možno áno,ved som s ňou ani nespal a to teda nie je môj štýl,dvetil Malér a ticho sa rozhostilo pri stole. 

Ticho prerušil Peter, no vidíš možno to bol dobrý deň ,pretože mňa vtedy zavoala Svetluška či nemám chuť na víno a ty si našiel niekoho s kým sa rozprávaš a kto ťa zaujíma tým,že rozpráva a nie len má veľké kozy. 

Teda sa nám to tu pekne rozbieha paitkový večer, samé novinky až sa cítim trápne kedže nemám čo povedať do tejto diskusie,ozval sa po dlhom mlčaní Andy a tak teda na vaše partnerské a úspechy a na naše zdravie. 

V momente ked si Peter pripíjal na partnerské úspechy a na zdravie zapípala mu sms-ka, ktorá ho teda riadne prekvapila, potešila a zároveň mu dala najavo,že predsa je len prečo žit a osud je niekedy pozitívne naklonený aj ja jeho stranu.  

Stálo v nej rada by som si to niekedy zopakovala,bolo mi moc fajn” .


Na pokračovanie... | stály odkaz

Komentáre

  1. áno,žiť sa oplatí
    aj kvôli kozám :))
    publikované: 13.04.2007 20:18:22 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014