Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A veru ze hej...

halven po vydarenom koncerte :-)

Tak vam poviem moji mily stalo to za to vidiet Alanis a Lennyho na zivo ! a k tomu za sucha no jo vdaka boze. Nastup bol One Republic ale kedze sme kvoli zapche dorazili neskor tak soom stihol zaregistrovat posdledne tri songy a potom bolo na rade male osviezenie. Koncert sa odohraval na obvklom mieste Marlay Park kde dnes bude hucat Metalica a v Stvrtok Killers takze hudobny week ako ma byt. Skoda len,ze musime aj pracovat druhy den rano co znamena vstavanie L 

Po chvilke cakania sprevadzaneho osvieaenim sa scena zahalila to tmy a neskor sa na scene objavil gitarista, ktory pomaly zacal udavat prve tony a za malu chvilu zaznel hlas Alanis z poza sceny na ktorej neskor plne excelovala. Zacala podla mna trosku hanblivo ale neskor akoby si nebola ista ale neskor to vylepsila a songy z starsieho alba premiesane spolu z novotinami zacali prudit z reprakov medzi nas a za par minut uz spievalo cele publikum song ako Ironic alebo dlasie. Cele to trvalo asi tak hodku a potom sa s nami rozlucila a zazelala nech si uzijeme Lennyho.

Lenny dal na seba riadne cakat a s startom okolo pol desiatej vecer co bolo skoro 45 minut neskor to vzal uplne ohromne a veru cakat sa oplatilo, ci uz na samotneho Lennyho or na zotmenie v ktorom vynikla svetelna sou pri ktorej nastupe a jeho skvelej gitare sme vsetci vyskali od radosti. Songy ako Let love rule or I’ll be waiting, American woman a mnohe dalsie sa spievali spolocne a publikum spievalo na plne pluca a ak nahodou polavilo tak sme len poculi akoze na main stage nie je pocut no co uz tak sme pridali na hlase :-)

Mozem len potvrdit,ze obaja to este vedia aj ked Alanis trosku nestihala ale bola vyborna a Lenny no co dodat, bud je to vyborny souman alebo si naozaj uziva kazdy koncert na plno, pretoze to co tam predviedol som uz davno nevidel. Taky dotyk s publikom a ta radost a nalada, ktorou ziaril to bolo skoro akoby sa on prisiel pozriet na nas a nie my na neho. Odspieval vacsinou starsie skladby, ktore sme s nim tahali vsetci a zopar z noveho albumu Love Revolution.

Vidiet nazivo stalo za to, gitara, kridlo ci bicie nerobili Lennymu ziadny problem a tak poskakoval pobehaval a ked zliezol z javiska a preliezal bariery s publikom, ochranka dostala zabrat ale vidiet ako sa zasail skoro u kazdeho v prednych radoch (sakra,ze som nestal blizsie ) a na chvilku sa im podarilo mat ho len pre seba teda to hej a nakoniec sa postavil na plot a podorierany rukami fanusikov sa ukazal blizko a bol sucastou samotneho publika, proste super.

Bolo by este o com pisat a veru asi by toho bolo hodne no aj praci sa treba venovat takze asi tak. Na zaver zoapr pictures ale su to len mobilove tak sorrac. 

 

 

jj viem,chce to fotak (aj mna to uz zlosti) tka snad nabuduce.


Always smile | stály odkaz

Komentáre

  1. fotky z davu su dobre :))
    publikované: 20.08.2008 10:40:16 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. olala,
    tak uz chapem, ze co si taky nevyspaty ;))
    musel to byt super skvely zazitok... energie a energie ;)
    dali nejaky pridavok? ja som naposledy bola na Sealovi - sice zacal presne nacas, ale nacas aj skoncil, bez pridavku..ale inak to bola tiez sila... takze Metalica najblizsie? ;)
    publikované: 20.08.2008 10:43:21 | autor: piratka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. juj....Killers si nenechaj ujst! :)
    bol som na nich teraz na Szigete a bolo to amazing :)
    aaa....bol som v dave o poznanie blizsie k podiu ;)) na REM takytak ;))
    publikované: 20.08.2008 11:03:20 | autor: em (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :-)
    TP - mam aj vac ale nic moc, kedze z mobilu mozno nieco est zavesim.

    PIratka - bol veru bol :-) Lenny dal jednu na koniec nic viac. Seala by somsi veru dal. Ono tu je to prisne na skoncenie :-( ale bol super ! Metalica nie je moj styl takze nee.

    em- uvazujem ale asi nie predsa le ndvakrat za week sa neda a stahujem v stvrtok po praci ale mozno Nickleback bude ;-)
    publikované: 20.08.2008 13:05:22 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. :)
    publikované: 28.08.2008 12:41:55 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Vierka
    ;-)
    publikované: 29.08.2008 10:01:55 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014