Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tak hlavu hore a usmev prosim

Dnesok je tu a zajtrajsok nech sa o seba postara sam
Ako sa dnes ráno cestovalo do práce v autobuse 41X smer centrum, nakoľko som zmeškal 41C a tak som hopsol na x-ko a už sa veziem. Včera som zaspal ako bábo a poriadne sa vyspal,teda v rámci možností.  

Všímali ste si niekedy ako sa tvária ľudia v rannom autobuse ? Niektorý s unaveným výrazom tváre,niektorý spia, väčšina počúva MP3 or rádio,číta knihy a sem tam niekto ťuká do klávesnice článok pre blog.sk. Ľudia si cestou do práce spríjemňujú cestu rôznymi činnosťami,ktoré im skracujú cestu denodenného cestovania za prácou.  

Kto sa ale usmieva ? prípadne teší z cesty do práce ? Stále som si myslel,že proste som ráno unavený a nedarí sa mi naštartovať ale po prečítaní zopár článkov a zamyslení sa,ma napadlo či to nebude tým,že vlastne ľudia ráno v autobuse vyžarujú negatívne pocity celkovú únavu a nik nie je pozitívne naladený. 

Vonku svieti slnko a všetko je osvietené jeho lúčmi,zeleň sa teší na každý dotyk slnečného lúča v závane sviežeho vetra. Prečo sa aj ľudia nedokážu tešiť z týcho každodenných maličkostí,ktoré sú všadde okolo nás a snažia sa nám spríjeniť deň.  

Naučíme sa vôbec niekedy vnímať túto krásu a pohodu okolo nás a bude nám to zlepšovať náladu alebo radšej sa poddáme únave a negatívnym pocitom a necháme si pokaziť deň,pretože musíme ísť do práce. Väčšina sa teší na víkend a týžden prežíva len v očakávaní víkendu,no nemali by sme sa tešiť z každého dňa ?  

Ja sa určite nenechám opäť stiahnuť dole a rozhodol som sa opäť tešiť z každého dňa,pretože som sa nechal stiahnuť dole pocitmi z stratenej lásky (teda ja som si myslel,že je to láska) ale to nie som ja v svojej podstate večný optimista. Tak teraz pomaly šlapem smerom nahor a verím,že opäť budem tým istým človekom ako predtým aj ked už múdrejší a možno aj opatrnejší,pretože zlé veci sa prihodia každému ale musíme sa im naučiť čeliť a vedieť v nich nájsť poučenie. 

Prajem vám všetko naj a nech máte krásny deň a hlavu hore, úsmev na tvár, do duše a srdca vám želá Ivan.


Always smile | stály odkaz

Komentáre

  1. tak len šlapej dál:)))
    publikované: 01.05.2007 10:34:31 | autor: jastericka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. dobre, dobre, a ty
    dnes nemas volno?
    publikované: 01.05.2007 10:42:39 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  3. v autobuse
    je to skor tym, ze vela ludi zasahuje do tvojej osobnej zony, kde vacsinou len tak niekoho nepustis, preto tie neutralne vyrazy
    publikované: 01.05.2007 13:03:40 | autor: dreaming-one (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Jastericka
    ved aj slapem,len sa mi podrazky deru :-)))
    publikované: 01.05.2007 17:29:24 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  5. TP
    tu nie je volno :-( My mame bank holiday az buduci pondelok :-)
    publikované: 01.05.2007 17:30:01 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  6. dreaming-one
    mas pravdu ale to neznamena,ze sa nemozes citit vnutorne prijemne bez toho aby posobil negativne nie ? Aj ked je pravda,ze si svoj osobny priestor strazim ale nie som negativny.
    publikované: 01.05.2007 17:32:07 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  7. ani ja nemám voľno
    ako na potvoru :)
    publikované: 01.05.2007 21:52:09 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Tak vitaj v klube Teide
    a az budeme mat my tak iny budu makat ;-)
    publikované: 01.05.2007 22:41:24 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014