Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Večer ako iný alebo ani nie ?

    Opäť je tu deň keď sa treba pripraviť na opätovný kolotoč pracovných poviností, ktoré nás čakajú zajtra ráno na pracovnom stole.

    A tak tu sedím a rozmýšlam aký by to bol úžasný svet bez Pondelkov ? Predstavte si ráno, prebudíte sa  a hľa Pondelok a zas do práce, no v tom... ! hľa je Pondelok štátny sviatok a ja nemusím do práce jupíííííííííííííí. To by bolo menej stresov, chorôb a samovrážd. Veď taká nedeľa je vastne najstresovejší deň v týždni s celou tou prípravou na pracovný týždeň a kto za to môže ? Predsa vláda ktorá nedbá o duševné zdravie občanov a nevyhlásila Pondelok za štátny sviatok čím by sa ušetrili výdavky na ošetrovanie pacientov, ktorý utrpeli pracovný úraz v dôsledku nedelného stresu.

    Samozrejme,že budem rád ak získame aj podporu organizovaných skupín ale pravdepodobne to nebude slovenská komora psychiatrov, nakoľko takto stratia skupinu zodpovednú za svoj príjem. Preto vítam akékoľvek návrhy z vašej strany na to akú skupinu by sme mali osloviť, prípadne môžeme založiť vlastnú organizáciu Občania proti pracovným Pondelkom. V jednote je sila ! juj ale to tu už predsa bolo tak inak "Pondelok je svina" to znie ako správne heslo pre našu organizáciu Občanov proti pracovným Pondelkom.

    Važený občania,ktorým nie je ľahostajné duševné zdravie populácie týmto vás žiadam o účasť na tomto referende a nemusíte sa obávať o počet otázok tak ako to bolo po minulé referendá, bude len jedna.

    A to som si myslel,že to bude opäť obyč večer pred TV ale momentálne sa cítim ako rebel za správnu vec  takže možno ani nie je taký ako iné, možno toto je len začiatok...

                    

Zo života... | stály odkaz

Komentáre

  1. :D ty rebel
    ja som ticho, pondelky mám relatívne voľné, aj keď pracujem, no problém je inde, ak sa aj zrušia pondelky, vždy tu bude iný deň, ktorý bude tým "pred" pracovným dňom a tak by sme mohli zrušiť celý týždeň....skôr by sme mali zariadiť to, aby sa ľudia do práce tešili (aj keď to znie ako červený návrh)....no nie je strašné, že väčšina ľudí svoju prácu neznáša?
    publikované: 08.01.2007 09:04:31 | autor: dia (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. suhlas s Diou
    potom by sme nenavideli utorky.... takze kolotoc, z ktoreho sa nedostanes..... bohuzial je to tak.
    mne osobne by skor prospelo, keby bola volna napr. streda.... tak uprostred tyzdna to bodne, nacerpas energiu na dalsie dva dni....
    publikované: 08.01.2007 10:27:54 | autor: Viera (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Zmena planu
    Tak vidím,že podporu na zrušenie Pondelka nemám :-) tak pome na tú Stredu, to tiež nevyzerá zle.Ale aj tak môžme začať s červeným plánom ved potom ušetríme za referendum :-)
    publikované: 08.01.2007 21:21:54 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014