Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zabudanie...

Zabudanie… hmm co to je ? je to nieco cim sa branime spomienkam, strachu alebo si len cistime zasuvky pamate v nasej hlave ? Preco ludia vlastne zabudaju je to nieco co nam dava zmysel dalsieho zivota,pretoze sa nevraciame do minulosti a nerozoberame ju alebo je to prirodzeny vyvoj v nasich zivotoch.  

Niekto hovori,ze spomienky su krasne a mame si ich uchovat hlavne tie pekne aby sme si ich vzali so sebou na druhu stranu az pride cas no co ked prave oni nam prinasaju slzy cez usmev. Je zabudanie dobrou or zlou vlastnostou ?  

Ak zabudneme kluce rano pri ceste do prace tak to je asi nie prave prijemne zistenie ked stojime pred domom, bytom a cakame az nam niekto otvori. Ak sa zabudneme najest tak nam zaludok pripomenie,ze sme zabudli jest, ked zabudneme zaplatit ucty tak nam pride upomienka a my sa s tlapnutim po cele poberieme uhradit to co treba.  

To znamena,ze niektore veci su nam stale pripomenute a tak na nich nezabudneme, no co ak zabudame na ludi,priatelov a,ktory su pre nas potrebny a nic nam to nepripomenie. Je to preto,pretoze to nie je potrebne alebo pretoze na to neexistuje pripominenka, ktora nas upozorni. Moze to byt preto pretoze na take veci sa nezabuda a niekde sa otovori suflik a z neho vypadne post-it note a my si spomenieme.  

 Niekedy je to znama melodia alebo fotka, miesto ktore vytiahne spomienky na svetlo dennne or svit mesacny v noci a tak sme vydany napospas spomienkam, ktore nas oslovili a bez opytania do duse vstupili. Zabudanie je ludska vlastnost,ktora je niekedy potrebna a niekedy nie no vacsina ludi zabuda na veci kotrymi niekoho zranili a tak sa nevedia poucit z chyb minulych. Uvedomil som si nedavno,ze som nikdy nezabudol na rozhodnutia, ktore som urobil a nikdy som nevedel preco az teraz mi to doslo ako jednym rozhodnutim som ovplivnil osud svoj a osudy ludi okolo mna na ktorych mi zalezalo.  

A tak ma napadlo,ze nezabudame na veci,ktore su potrebne ci uz preto aby sme sa nad nimi zamysleli alebo len preto,pretoze sme este s nimi neskoncili.  

A tak ani ja nezabudam obcas zavesit zopar pismeniek na blog aj ked nedavaju zmysel a su trochu mimo no je sloboda prejavu a tak to vyuzivam a nezabudam otravovat  inych ved co ak niekto v nich najde nejaky zmysel, wow to potom mozno na mna nezabudne aspon jedna osoba.

Zatial Vam vsetkym prajem pekny vecer, dobru noc a vsetko co len chcete a co teraz robite.

 

 

 


Len tak... | stály odkaz

Komentáre

  1. pekný
    a nezabudnuteľný aj Tebe:)
    Je kus živého v každom zabudnutí, či spomienke, lebo sme to prežli...je to zrnko piesku na chodníku, po ktorom čas od času prejdeme:)
    ..nezabúdaj a v pohode otravuj....:))))
    publikované: 29.11.2007 00:12:17 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    publikované: 29.11.2007 00:30:38 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    publikované: 29.11.2007 06:40:32 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ja na tvoje pismenka
    nezabudnem
    publikované: 29.11.2007 09:42:40 | autor: Viera (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ZABUDANIE....PRE MNA
    POMALE VIRENIE PRACHU PADAJUCEHO TISKO NA VECI,SLOVA,MYSLIENKY,SKUTKY,KTORE UZ NEPATRIA NA POVRCH,JE IM SUDENE ZOSTAT V HLBINACH,MOZNO NIE NAVZDY,MOZNO ICH RAZ ZNOVA NIECO OPRASI,NO ZOSTAVAJU TAM PRETO,LEBO ICH NAHRADILO NIECO DOLEZITEJSIE,TO,COMU JE NEVYHNUTNE VENOVAT SA V PRITOMNOSTI,ABY SME MOHLI KRACAT VPRED.
    publikované: 29.11.2007 09:57:54 | autor: MisterOberman (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Dakujem
    za komntiky
    publikované: 29.11.2007 14:08:29 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  7. ...a ja som sa zabudla spytat
    ...necesujes niekedy rano autobusom c.43?...cestovala som rano asi dva tyzdne dozadu rano do mesta, udrzovala hlavu medzi pleciami zo vsetkych sil, ked zrazu zaostrim svoj slaby zrak a predomnou asi dve sedadla sedi chlapik ktory pise nieco na blog.SK...chcela som sa prihovorit, ale nebola som si sure ci by to nevyznelo vtieravo...tak ma to dnes vecer ako tu sedim v obyvacke s bolavym hrdlom napadlo, ze skusim si rozpametat datum a cas kedy to asi bolo:)a asi som sa trafila...je tak?J.
    publikované: 29.11.2007 19:07:09 | autor: dzuli (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Dzuli
    uhadla si... ej veru bystu dobry zrak mas ;-)
    publikované: 29.11.2007 19:55:53 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  9. ...
    sranda nikdy nevies koho tu stretnes:)...tak nabuduce sa nemam bat prihovorit?;)
    publikované: 30.11.2007 12:47:40 | autor: dzuli (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Kludne
    sa prihovor ked sa nezlaknes :-)))
    publikované: 02.12.2007 18:14:00 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014