Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

XX-možno šťastný koniec....

 

Malér sa práve prebral z tvrdého spánku a mieril si to smer kúpeľna aby ako to vravela Silvia spravil zo seba človeka ked v tom sa zo spálne ozvalo „je čas“ vážnym hlasom a Silvia si to už mierila k taške v predsieni,kotrá obsahovala všetko potrebné pre pobyt v nemocnici a bola zbalená už týžden. Čo vravíš opýtal sa ešte polohluchý Malér a vzápätí mu to došlo a ladným skorosinohydolámal krokom prešiel do spálne a snažl sa obliecť prvé kusy oblečenia,ktoré našiel po ceste kým sa snažil zapamätať kde nechal večer kľúče od auta.

Silva pri pohľade na Maléra vybuchla do smiechu,ktorý sa nedal zastaviť a ked sa  konečne utíšila tak sa pozrela na Maléra s vetou kľud drahý ved nejde o život,teda ide ale nie tak urgentne a neskôr v nemocnici sa opäť rozosmiala ked si spomenula na jeho krásnu nemotornosť.  

Ahoj Lienka tak ako sa máš, dáme stretko na obvyklom mieste v parku ? opýtal sa Andy ked mu Lenka konečne po dlhom zvonení zodvihla a ozvala sa smutno tichým hlasom. Dnes to nejde už niečo mám, nehnevaj sa ale ved sa ešte vidíme neskôr tak sa ozvem dobre, odpovedala Lenka a Andy sa zmohol len na krátke áno a už počul len jemné cvak,ktoré ukončilo hovor.  

Malér prežíval trochu stresov na novorodeneckom oddelení ked Silvia povedala,že by bola rada ak by bol s ňou na sále pri pôrode ale nakoniec sa predsa len ukľudnil a s mierne vážnym úsmevom vstúpil do miestnosti spolu s Silviou a sestrou ktorá sa na nich milo usmievala a položartom prehodila, vaše prvé čo ?. Nebojte sa všetko dobre dopadne, verte mi už som to tu prežila niekoľkokrát a už tu boli rôzny oteckovia a vy to zvládate na výbornú. Malér si to celkom nemyslel ale dodalo mu to sebavedomie a tak sa zohol a pobozkal Silviu s jemným pohladením po vlasoch, milujem ťa, zaznelo z jeho úst ked sa ich pery odlepili od seba a on ju jemne držal za ruku.

Silvia sa usmiala úsmevom,ktorý bol zmiešaný s bolesťou a radosťou a odvetila pozerajúc sa Malérovi priamo do očí, ty môj blázonko ved aj ja ťa milujem. Snád si nemyslíš,že by som takto trpela keby som ťa nemilovala, snažila sa žartovať aby prekonala bolesť,ktorá sa stupňovala. 

O jedenástej sa Petrovi rozozvučal mobil prednastaveným zvonením na plné gule,ktoré nastavil len na jedno meno v telefónnom zozname aby sa uistil, že nezmešká žiadny hovor. Peter schmatol telefón akoby to bola jediná vec na svete, ktorá ho môže zachrániť a palcom pravej ruky stlačil zelené tlačidlo na prijatie hovoru a synchrónym pohybom si ho priložil pravému uchu ked vtom začul známy hlas, ktorý sa síce trochu chvel ale znel jasne čisto, som tato a máme krasneho chlapca oznámil Malér.

Gratulácie sa len tak sypali a Maléra skoro vyhodili z nemocnice za rušenie kľudu kedže mobil mu zvonil vždy ked ukončil predošlý hovor a aj počas neho mu na displeji blikal oznam o dalšom hovore,ktorý čakal v poradí na prijatie. Andy bol jediný komu sa snažil dovolať on a stále sa mu to nedarilo tak ho na chvíľku napadlo či sa niečo nestalo a preto ešte predtým,než vypol telefón a vrátil sa k Silvii napísal,stručnú sms-ku Petrovi aby sa spojil s Andym či je v poriadku,nakoľko nedvíhla telefón.  

Svetluška bola druhá v poradí po Petrovi,kto gratuloval Malérovi ako novopečenému otcovi a pozdravovala aj čerstvú mamičku,ktorá sa zotavovala na izbe kde zaspala krátkym ale o to tvrdším spánkom.

Radosť a vzrušenie z nového života sa preniesla aj na Svetlušku a Petra a tak sa na seba spiklenecky zlato pozreli a Peter si privinul Svetlušku k sebe až sa ich telá spojili v jeden celok,pery sa prisali a jazyky sa preplietali v šialenom rytme vášne spolu s rukami,ktoré skúmali každý kúsok tiel po tom ako postrhávali šaty a uvoľnili telá aby sa mohli dotýkať a citíť teplo a vôňu pokožky nahého tela,ktorého zelektrizované chĺpky stáli na pozore spolu s pokožkou ako husia koža a čakali na uvoľnenie v orgazmovom kŕči. Petrova mužnosť sa tlačila na Svetluškine telo a ona sa tisla stále viac a viac až jej ruka zablúdila medzi ich telá aby ho zacítila a jej pulz okamžite vystrelil do zo výšin,dych sa zrýchlil a bradavky stáli ako keby šli nabodnúť votrelca.

Peter neváhal a v sekunde si ju vyložil na lono a smeroval do na kuchynskú liknu kde sa Svetluška usaddila a roztiahnutými nohami čakala a Peter okamžite vnikol do jej horúcej túžobne vlhkej picky, rýchlo a tvrdo akoby to malo byť poslednýkrát alebo od toho záležalo spasenie ľudstva. Vzdychy sprevádzané plieskaním a mľaskaním tiel,ktoré na seba prirážali naplnili byt a vášeň sa dala cítiť všade okolo akoby prechádzala cez steny až kým sa obe telá v šialenom vykriku zastali, čas sa zastavil a orgazmus trval večnosť. Takto spolu ostali v objatí a Svetluška cítila Petrovu mužnosť vnútri pomaly sa zmenšovať spolu s štavami,ktoré vytekali a pomaly sa rozlievali na kuchynskej doske, nik sa nepohol aby si to mohli vychutnať čo najdlhšie. 

Andy stál na moste a premýšlal pozeral ponad zábradlie na dve priamky vedúce k jeho budúcnosti bez problémov a utrpenia. Prečo stále ja ? pýtal sa v duchu ked mu  hard disku jeho mozgu stále prehrával Lenkine slová,ktorými mu oznámila,že je to pravda,že bola s Johnym a že s ním spala spôsobom,že no a čo.

Tak si aj on povedal,že no a čo, komu vlastne budem chýbať ved vlastne nikoho nemám a nikto o mňa nestojí tak srať na to a pomaly preliezal plot až kým nestál na druhej strane a nedržal sa oboma rukami za chrbtom studeného zábradlia,ktoré mu pripomínalo jeho studený život bez bez štipky ľudského tepla.  

Prsty sa jeden po druhom opúštali studené zábradlie a jeho myseľ opúštala problémy a starosti tohoto sveta a vtom mu  ruku zalialo teplo,také príjemné po akom vždy túžil a aké mu zrazu dodávalo pokoj a pohodu v duši,to je ono to je to čo som hľadal a teraz konečne našiel. Zavrel oči a vyvhutnával si to teplo zároveň s tým ako sa nakláňal smerom dopredu ale teplo ho stále neopúštao a dokonca mal pocit akoby ho priťahovalo späť. Pravým okom sa pozrel na svoju pravú ruku kde teplo začínalo a tam videl ruku,ktorá zakrývala jeho a pomaly prechádzal očami smerom vyššie až narazil na pár nádherných hnedých očí ktoré ho celého pohltili ako bezodná studňa. V momente ked sa strácal v hnedých očiach pošmykla sa mu ľavá noha on stratil rovnováhu,telo sa začalo poddávať zemskej príťažlivosti smerom k priamkam po ktorých sa približoval jeho vlak do budúcosti. Hnedé oči zachytili paniku v jeho očiac z danej situácie a ruka,ktorá vyžarovala to jemne príjemné teplo sa zrazu premenila na kotvu a spolu s druhou,ktorá okamžite uchopila jeho ľavú pažu ho pritiahla k sebe. Vždy je prečo žiť počul z úst patriacich hnedým očiam ked sedel opretý o zábradlie po tom ako ho tie nežné ruky stahli späť a zabránili zemskej príťažlivosti prejaviť svoju silu a tým potvrdiť jej pravdivosť a on prvý krát cítil,že chce žiť a že sekundy sú niekedy dlhé celú večnosť. 

Malér ako hrdý otec ukazoval syna v náručí zatial čo Silvia a Svetluška spolu s  hnedými očami preberali výbavu šiat a hračiek,ktoré sa nazbierali od priateľov a rodinny. No tak to sa musíme dohodnúť čo mi necháš povedala Svetluška ked konečne zdolali tu kopu šiat veľkosti bábiky a Silvia len žmurkla a povedala jasan,že to máš rezervované a všetky tri sa presúvali k trom odrasteným deťom zachrániť bábo.


Na pokračovanie... | stály odkaz

Komentáre

  1. dĺžka hodná konca
    a ak je to koniec,tak podarený
    publikované: 23.05.2007 06:39:42 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :) ešte nieee
    bolo to zaujímavé ach, až sa mi chĺpky na pokožke postavili xi xi...takže ďalší virtuálny pôrod, hm, už aj ja začínam premýšľať ako Svetluška ;)
    publikované: 23.05.2007 09:11:09 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  3. diuška
    vopred veľa zdravia a ak osa bude volať? :)
    publikované: 23.05.2007 09:38:20 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :D ešte nie teiduško
    len nad tým premýšľam....a všetky mená, ktoré som doteraz chcela sa akosi spopulárnili....dievča by sme chceli Sašenku, ten môj aj Soničku, predtým som chcela Emu, Lauru, Sáru a chlapca...mne sa teraz páči Oliver, Jakub, Marek....ale nakoniec to bude niečo úplne iné :D
    publikované: 23.05.2007 09:47:35 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  5. dobrá
    predstavivosť, perfekt fantázia a opis...uznávam, dnes si vyhral!!
    všetko dobré aj koniec dobrý, len život ide ďalej..:)))
    publikované: 23.05.2007 09:50:01 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Saška je pekné a aj Saša
    pre chlapčeka..:))
    publikované: 23.05.2007 09:54:37 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. :)) ja viem teiduško
    xi xi, mne by sa tiež páčil Alex, aj Saša ;) je to peknučké meno :)
    publikované: 23.05.2007 09:56:10 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  8. :)) áno a i diuška je fajn.;)
    publikované: 23.05.2007 10:18:16 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Tak dakujem vsetkym
    a prajem pekny den, Diuska tak nech si vyberies to naj :-) dik Teide a Viki.
    publikované: 23.05.2007 17:00:24 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014