Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

XVIII - Novinky života a lásky

or paradoxy života

No tak ako to vlastne bolo s tým úrazom opýtal sa Peter Andyho ked sa konečne stretli v miestnej putike na jednom spolu s Malérom ako obvykle na chlapskom večeri.Veru tak veď si to nikdy poriadne nevysvetlil a stále iba zahmlievaš,že nič vážne sa nestalo pridal sa Malér ked si odpil zo svojho pohára orosenej desiny.  

Čo vám mám hovoriť proste som spadol a tak debilne,že som si zomil nohu a nik nebol okolo tak som tam chvíľku ležal a potom sa ma niekto odniesol do nemocnice ale to si nepamätám,pretože som bol v bezvedomí.

Neviem ale nejako ti to neverím povedal Peter,minule som stretol kámošku čo robí na pohotovosti a spomínala nejakého fešného mladého,ktorý sa dostal k nim s zlomenou nohou po neúspešnom pokuse o samovraždu dodal a odlmčal sa na krátku chvíľu.  

Lenka sa práve rozlúčila s Svetluškou a vykračovala si po ulici plnej svetla,zelených stromov pod ktorými sa v slnečných lúčoch vyhrievali a vychutnávali svoje drinky,zmrliny a iné pochutiny leta ľudia na vysunutých terasách kaviarničiek pod slnečníkmi a plátenými strechami. Práve ked prechádzala okolo aero café tak na ňu niekto zavolal „ahoj potvora“ a ona sa s záujmom a znechutením otočila,nakoľko iba zopár ľudí poznalo túto jej prezývku a počuť ju na verejnosti veru nie je práve príjemné.  

Johny sedel pri káve a sóde ked si všimol spolu s ostatnými chlapmi Lenku kráčať okolo terasy a vzápätí na ňu zavolal a kútikom oka si všimol závistlivé pohľady okolo sediacich chlapov,ktoré smerovali k jeho stolu. Lenka sa zháčila na mamlý moment zaváhala či sa má ozvať alebo to len prepočuť a pokračovať dalej akoby sa nič nestalo, no to už Johny vstával aby jej naznačil kto to na ňu zavolal a pri ktorom stole sedí. Jééj ahoj to si ty !teda to som si mohla mysleť,že predsa len taký hulvát ako ty ma môže takto osloviť na ulici a takto ma znemožniť s výčitkami v hlase dokončila vetu Lenka.Gin-tonic prosím pre dámu a dosť ľadu nech trochu vychladne objednal Johny drink pre Lenku. 

Hmm čo mám teraz ako povedať ozval sa Andy po chvíľke mlčania,kotrá nastala po Petrovej správe od kámošky z pohotovosti,ktorá vyrazila dych Malérovi a dosť ho zarazila správa,že jeho najlepší kámoš si chcel vziať život a on to ani netušil a nepomohol mu. Andy si dlho odpil z pohára a s výdychom začal hovoriť o tom ako sa vlastne rozhodol,že už toho má dosť a ako sa rozhodol v krátkom okamihu skoncovať s svojím životom skokom z mosta pod idúci vlak. Malér a Peter len ticho počúvali a uvedomovali si,že vlastne ani nepoznajú svojho najlepšieho kámoša a čo sa vlastne deje v jeho hlave, čo ho primälo k tomuto rozhodnutiu.

Keď Andy skončil svoj monológ,všetci traja sa v tichu vlastných myšlienok napili a objednali dalšie kolo chladenej desiny.  

Johny si práve vychutnal opakovaný Lenkin orgazmus a vzápätí sa urobil aj on a celú ju zaplnil svojim semenom už po niekoľký krát za sebou od kedy prišli k nemu po niekoľkých drinkoch,ktoré si spoločne vychutnali na letnej terase aero café. Tak teda tak dobre som si už dávno nezašukal povedal Johny ked sa nadýchol a dlho labužnícky si potiahol z marlborky čo mal stále vedľa postele.  

Teda človeče to si mohol niečo povedať ozval sa po dlhom tichu,ktoré sa rozhostilo pri stole v miestnej Peter. Veru tak ozval sa Malér, keby si niečo povedal tak sme ti mohli pomôcť a nebol by si sám,ved na to sú predsa kamoši nie a pri pive si nikdy nič nevravel. Čo som mal povedať,že som v riti a už ma to nebaví byť stále sám a vidieť všetkých okolo seba šťastných ako aj vás a pokaziť vám to štastie,hmm ?! Ti jebe !  ozvali sa skoro súčasne Peter a Malér. To že máme obaja vzťah neznamená,že namáme záujem o teba ako kamoša alebo,že by si nám pokazil vzťah tým ked povieš ako sa cítiš a k tomu baby by ti tiež radi pomohli. Už si budeme dávať na teba pozor a budeš mať stále niekoho za zadkom snažil sa odľahčiť Peter situáciu,ktorá bola už už na spadnutie a taká hustá,že by sa dala pomaly krájať.  

Lenka sa natiahla na posteľ a po druhom šluku z Jonyho marlborky zaspala ako nemluvňa a spokojne odfukovala na Jonyho ramene zatial čo on rozmýšlal ako  ju čo najskôr dostať z postele, bytu a vypadnúť niekam von spokojne ukojený za zábavou.

 

 


Na pokračovanie... | stály odkaz

Komentáre

  1. mmmm :(
    no smutné...aj to ako sa to prelína je smutné....chlapi majú asi oveľa väčší problém hovoriť svojim kamošom, že sa majú zle, však? ale ani ženy si to často nepovedia, je vzácne mať dobrých priateľov....a ešte vzácnejšie svoju milujúcu polovičku, hm :)
    publikované: 08.05.2007 12:50:30 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  2. dlhé,ale fajn
    a i smútok patrí k životu,rovnako ako dobrý kámoš či Gin&Tonic :)
    publikované: 08.05.2007 15:16:04 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Dakujem :-)
    no Dius to veis my sme silne pohlavie.... a priatelia su naozaj vzacni,myzlim tych naozajstnych priatelov a o polovicke ani nehovorim...;-)
    Teide som rad,ze si to prezil a dosiel az dokonca tak si daj G&T na TP zdravie a verim,ze nie si smutny :-)
    publikované: 08.05.2007 16:59:32 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :)
    publikované: 08.05.2007 17:04:30 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  5. :)
    publikované: 08.05.2007 18:06:45 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  6. no teiduško
    :) xi xi, dostala som ťa ;)
    publikované: 08.05.2007 18:10:26 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014