Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

XIV - Nákupy a nehody...

To si ich vážne videla spolu v meste akože normálne sa držali za ruky ! ty kokso normálne ma z toho picne, vysypala zo seba Lenka do telefónu ked sa jej doastali najnovšie správy z klebetníka miestnych terasových pipeniek.Tak tomu hovorím naozaj terno,najprv jej zlomí srdce a potom ešte má odvahu sa vrátiť, hajzel jeden a ona sa nechá opäť obalamutiť, prebehlo jej mysľou a vzápätí už dohadovala bojovú poradu za záchranu Svetluškinho srdca a duševného zdravia. 

Bojové komando kabelkovo-terasových pipeniek si dalo zraz vvychytenom cafe paprazi a už si pripravovalo plán,ale najprv však musia prebrať čo ktorá kúpila nové a samo,že aké to bolo kurevsky drahé,veď predsa musia byť in. Kde aký kaderník dokáže urobiť ten najprirodzenejší blond, či nové trojky držia tvar tak aby každý chlap zíral ako tesne pred infarktom alebo orgazmom a prípadne mu ešte pomôžu rozopnutím jedného gombíka na blúzke,ktorá aj tak drží len akýmsi nepochopiteľným zázrakom.  

Teda baby to vám poviem,že normálne nechápem čo na ňom vidí, auto nemá, byt též ne a penázmi smrdí jak skapatá ryba ozvala sa Cicuša ináč civilným menom Nicola svojím milým preafektovaným hlasom s prízvukom,ktorý nikoho nenechal na pochybách,že je in. To ti fakt poviem minule ma normálne odstavila,že chce byť sama,že nemá chuť kecať takto jej pobláznil hlavu ani na kámošku nemá čas,teda to som si zaslúžila za to všetko čo som pre ňu urobila. 

Andy práve zložil telefón kedže sa mu ani na druhýkrát nepodarilo dovolať malérovi tak to už nebude viac skúšať ved nechal odkaz a snád už bude z nemocnice doma, tak ani nebude potrebovať odvoz a nerád otravuje.. Škoda,že Peter nemá auto,ten by určite zdvihol tel a prišiel by po mňa bez zbytočných slov. Pán Kollár ozvalo sa z ošetrovne, áno odpovedal Andy, tak sme to dopásali a môžete ísť domov,má po vás niekto prísť alebo radšej počkáte na sanitku opýtal sa doktor Bradatý. Nooo, pôjdem asi taxíkom, predsa je to auto ako každé iné a aspoň nebudem nikoho otravovať, ale dík za opýtanie.Takže sa vidíme o týždeň na kontrole a dovtedy žiadny pohyb ale relax a už vôbec nezaťažovať nohu,najradšej by som si vás tu nechal na pár dní, ale verím,že máte dosť rozumu aby ste už vedel čo je najdôležitejšie a ako sa o to starať. 

Taxík prišiel ani nie do desiatich minút a Andy za pomoci doktora bradatého odkrivkal smerom k Seatu Alhambra,ktorý prišiel čo najbližšie k dverám a doktor bol rád,že aspoň Andy sa nebude musieť krčiť v malom aute. Dakujem za všetko doktor a vidíme sa o týždeň na kontrole a verím,že ich nebude veľmi veľa a rýchlo mi dáte dole túto bielu oštaru, nech nevyzerám ako De Peirac.

Lenka práve ukončila bojovú poradu s výsledkom, dvoch nových kabeliek, páru topánok a nejakým topom z neďalekého butiku,kedže Cicuša povedala,že tam majú bohovské veci a predsa tam nakupujú všetci čo sú in. Bojová porada sa veľmi rýchlo zmenila na nájazd vikingov v ihličkových lodičkách na značkový butik v priľahlom nákupnom centre. No zajtra zavolám Svetluške a nedám sa odbiť rečičkami,že chce byť sama,ktoré jej neuverí a pekne jej poviem čo si o tom všetkom myslím a nechh si nemyslí,že bude chodiť ku mne vyplakávať ked jej opäť zlomí srdce ten chrapúň.


Na pokračovanie... | stály odkaz

Komentáre

  1. ty kokso
    keď ja neviem prísť na chuť afektáčkam a Cicuškám.
    Cicinkám na hrudi,to už je iná :))
    publikované: 24.04.2007 06:44:11 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. po tom ako som
    sa dostal po to ze Cicius-Nicol a jej preafektovany hlas je in...mi preplo a zacal som to dalej citat tak babsky afektovane blavacko in :))))
    publikované: 24.04.2007 07:16:41 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014