Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vraj je rok svine....?

No ked uz je ich tolko tak nech :-)))

Minule som sa dostal k informácii,že vraj je rok svine tak si hovorím opäť majú sviatok všetci, ktorý bez hrbtovej kosti a s úsmevom na tvári idú za naplnením or preplnením svojho koryta. 

Ale šlo len o horoskop pre rok 2007 a snáď nemusí všetko byť tak ako je to napísané v horoskope nie ? Predsa každý si za svoj osud môže sám aj ked občas je dobré nechať si poradiť "od hviezd" a nestratiť sa z chodníka.Niekde som čítal,že človek,ktorý sa nemení, vlastne osobnostne nerastie a súhlasím s týmto znením aj ked niekedy je zmena bolestná ale cez bolesť spoznávame vlastne samých seba.Tak som si vravel,že teda sa na ten rok svine pripravím "ale nebudem svina" aby som povyrástol,pretože mám pocit akoby som stagnoval a nejako sa strácal na ceste životom.

Po ceste mestom som si všímal ľudí okolo seba a hádal som kto asi tak úspešne začal rok svine... hmm. Že by to bol predavač, ktorý je štastný,pretože sa mu začiatok roka pekne rozbehol a kasa je plná,alebo je to starší manželský pár,ktorý si užíva radosť z pekného dňa s vnúčatami or sú to zaľúbenci na lavičke pri rieke...?

Pre každého je to to niečo iné čo robí jeho rok rokom svine "teda šťastným rokom" a prináša mu radosť,šťastie a pohodu na jeho ceste životom.

Tak Vám prajem, nech je tento rok rokom svine aj pre Vás a dajte vedieť či im to vyšlo s tým horoskopom.

S heslom Nech žijú svine a ich rok Vám prajem príjmné čítanie.

 


Zo života... | stály odkaz

Komentáre

  1. hegedus
    nemám momentálne žiadne nápady
    publikované: 10.05.2007 08:03:54 | autor: hegedus laszlo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014