Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Virtuálny svet - Kapitola štvrtá, Skutočnosť or fikcia ?

 Lienka sa rozholda opäť niečo urobiť do práce, nakoľko minule si užívala slnka a pohody na prechádzke na nábreží spolu s vanilkovo,citónovou zmrzlinou,ktorá tak úžasne zapadla do chuťových pohárikov jej mlsného jazyka a osviežila všetky jej zmysly otupené teplom sálajúcim z chodníkov a domov okolo.  

Starec si prehodil uterák cez plece ked vyšiel zo sprchy a doutieral sa aby mohol vychutnávať tú pohodu ked nahý chodil po byte a nik mu do toho nemohol kecať, šiel do kuchyne kde si spravil niečo pod zub z dennej ponuky „čo chladnička dala“ k tomu si otvoril desinu a pobral sa kuknúť čo je nové vo virtuálmnom svete. 

Blik blik zabliklo Lienke oknienko „Starec is online“ v pravom dolnom rohu monitora a vzápätí sa stratilo tak rýchlo ako sa objavilo ale to už jej oko stihlo zareagovať a neuróny zodpovedné za prenos signálov jej už podráždili miesto v mozgu zodpovedné za vnemy a radosť v stonine sekundy. Ahooooj spolu s smajlíkom naťukala Lineka do okienka a klikla na ODOSLAT s miernym úsmevom plným očakávania. Odpooved neprišla v nasledujúcej minúte ani v ďalších piatich a tak sa vrátila k práci. 

Starec sedel a pozeral na monitor pomaly prežúvajúc sústo, kde sa práve,že na druhej strane zemegule práve vyhral voľby nie práve obľúbený pravičiar a,že občania začali vystrájať na protest proti jeho úspechu vo voľbách. No to sú mi problémy povedal si,to už nemajú čo robiť ved to aj tak nezmenia a on si urobí čo chce ved ked ho zvolili tak čo teraz protestujú dohundral si po pod nos. Aha niekto na pokec ?! a ťukol na blikajúcu ikonu s obrázkom Lienky ktorá tam už hodnú chvíľku blikala ale kedže ešte nebol najedený a prechádzal dianím vo svete tak tomu nevenoval veľa pozornosti.

„Ahoj“ napísal odpoved a odoslal odpoved skrz všetky tie optické káble a bohvie čo ešte smer Lienka.Ako sa máš ? dopísal neskôr a čakal na odpoved, pretože nikdy nepísal ak sa niekto neozval po druhej vete resp. neodpovedal na otázku. 

Lienka sa práve zažratá do práce rozbehla ako parný valec cez všetky tie úlohy, kotré sa rozhodla dnes doraziť ked tu zrazu blik v rohu obrazovky zmietol, všetky jej predsavzatia o dokončení úloh a ona okamžite klikla na správu a už aj odpisovala:mam sa fajn, dik akurat som trochu pracovala aby som stihala terminy. Ako sa mas ty ?

Výborne sedím nahý v obyvke pre compom,jem večeru,zapíjam ju desinou a kecám s príjemnou babou no môzem sa mať lepšie, znela odpoved doplnena smajlikom.

Tak ty si nahý hmmm to teda znie zaujímavo odpísala Lienka s jazykovým smajlíkom a už si začala predstavovať ako tam sedí nahý s vtákom voľne pohodeným v priestore a jej hlavu zaplnili rôzne nápady čo by s ním urobila. 

Romantik sa prebudil a v hlave mu vírila myšlienka, bola tá pláž a všetko ostatné  v reálnom svete alebo v tom virtuálnom...


Na pokračovanie... | stály odkaz

Komentáre

  1. keď to zapíjaš desinou
    nie je čo riešiť :)
    publikované: 15.06.2007 08:51:35 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :) xi
    no veru, aj mne začala fantázia pracovať, ale šak musela, keď som o tom čítala, vždy si predstavujem to, čo čítam :P pekný dník :)))
    publikované: 15.06.2007 09:00:38 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    tu pohodu, behat nahy/a po byte mam tiez rada :D
    publikované: 15.06.2007 10:23:43 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :-)
    desina to spravi,vsak teide ;-)
    no ved fantazia je to jedine kde si mozme robit co chceme a nik na mdo toho nekeca :-) Dia
    No tak ste dvaja Vierka :-)
    publikované: 15.06.2007 13:22:26 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  5. zmrzku
    si dám, ďakujem...najedená som, nič mi tu nebliká...desinu dám včer, teraz ideme prehnať po uliciach nové Ford Mondeo ...a vtáka som už dnes videla, len videla...operených tu šteboce habadej (neviem, o čo im ide?!?):))))))))))
    publikované: 16.06.2007 14:25:13 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Tak si mala peny den :-)
    a aj vtaka si videla, no este ze to nebol exibicionista :)))
    publikované: 18.06.2007 21:25:41 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. už mám po---
    peknom dni...stará francúzska líška sivá mi dala!! Kým sa spämatám, bude aj leto:))
    publikované: 18.06.2007 21:50:04 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  8. a nemal to byt lisiak :-)))
    no co bojis, potrebujes vac praxe a potom jej to ukazes :-) a leto predsa uz je takze si sa rychlo spamatala :-)))
    publikované: 19.06.2007 14:17:40 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014