Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Úskalia života IV - Babský deň

 

Svetluška ladne vyplávala z kúpelne a mierila si to za raňajkami do útulne zariadenej kuchyne kde si sadla za stôl v tvare polmesiaca, ktorý bol pripevnený k stene oproti kuchynskej linke za ktorým z každej strany bola zasunutá stolička. Práve na jednu z nich si Svetluška sadla aby si vychutnala raňajky pri počúvaní jej obľúbeného CD-čka. Obvyklú miska cereálií cez týždeň dnes vystriedal celozrný chlebík s rôznymi nátierkami za spoluúčasti rapadičiek, šalátu a ovocného čaju značky London Bliss.  

Takéto raňajky jej občas pripomenuli časy ked ich vychutnávala spoločne s Petrom každý víkend po spoločnom rannom milovaní, ktoré im zaručilo apetít na komplet raňajky a obed.  

Dnes sa rozhodla,že si urobí príjemnú prechádzku v blízkom parku za spoločnosti slnka, ktoré jej bude robiť spoločnosť bez nároku na city a prinesie jej radosť a energiu na ďalší deň. Práve rozmýšlala čo si oblečie,pretože vonku bolo síce slnečno ale predsa ešte len nie je leto a jar je občas klamlivá keď v tom jej zazvonil telefón a jemné chvenie v žalúdku jo prekvapilo ale bez váhania dvihla mobil a na druhej strane bola Lenka.  

No ahooooj tak ako sa máme ? Čo dnes máš na plnáne ? Neskočíme na cafe ? Vlastne som jeden blok od teba tak za chvíľku pod bránou  o.k !?  Zatial pa. Svetluška sa ani nestihla nadýchnuť na odpoved a Lenka už zavesila, ale to je vždy tak ked sa ozve Lenka tá si vlastne položí otázku a okamžite si odpovie a ani nedá šancu na inú odpoveď. Niekedy to Svetluške padne vhod ale niekedy by radšej ani nedvihla telefón,pretože by bola radšej sama no nie dnes, dnes jej to padlo vhod. Akurát zamykala dvere keď opäť zazvonil telefón a tak si povedala,že to je asi Lenka čakajúca pred dverami aj ked to nechápala,prečo nevolá na mobil. 

Po schodoch zbehla ladne ako baletka a vchodovými dverami prešla s nádherným úsmevom na perách a vonku sa rozhliadala po Lenkinom aute a uvedomila si,že asi jej volala z auta,že bude meškať alebo,že nepríde.Povedala si neva,veď môže ísť aj sama tak sa ešte raz rozhliadla a vtom si všimla Lenkine auto,ktoré práve zablikalo smerovkami a zastalo vedľa Svetlušky.  

Vybrali si príjemnú kaviareň blízko nábrežia kde stále svietilo slnko a ešte hodnú chvíľku bude láskavo hladiť po tvári všetkých ľudí,ktorý sa rozhodli stráviť tento deň na čerstvom vzduchu.

 Ako sa má naša potvora ? oýtala sa so smiechom Svetluška. Ále ani sa nepýtaj proste hrozný týždeň za mnou a víkend je taký krátky na to aby sme si užili a zrelaxovali a ešte aj ten nový kolega ma ignoruje tak to mu nedarujem, povzdychla si Lenka. No čo už môže byť horšie ak ťa ignoruje chlap, ktorému predvádzaš všetky ženské triky poznamenala Lenka. Veď to už je proti prirodzenosti prírody nie ? Svetluška sa pousmiala nad Lenkiným komentárom jej týždňa a pomyslela si či sa to niekedy zmení alebo Lenka bude stále tá istá mužov naháňajúca potvora.  

Počúvaj ty potvorka to ti stojí za to otravovať chlapa, ktorý o teba nejaví záujem ? a počúvaj ty si mi volala na pevnú linku kým si šla po mňa ? Ja som ti nevolala povedala Lenka, veď mám predsa tvoj mobil ne a kolega ma zaujíma o to viac,že sa tvári akože nič a je to pre mňa výzva alebo za to nestojím s smiechom poznamenala Lenka.  

Ale jasne,že za to stojíš neboj ved to už máš dávno vyskúšané odpovedala ale mysľou jej prebehlo,kto jej mohol volať na domáci telefón,veď v podstate nik nemá jej domáce číslo. No nič večer si vypočuje odkazovač pomyslela si a vzápätí sa vrátila k Lenkinmu komentáru ušlého týždňa.


Na pokračovanie... | stály odkaz

Komentáre

  1. tak šup šup
    k odkazovaču :)
    publikované: 18.03.2007 19:52:28 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    ojeje....kto to len môže byť? už aj mne to vŕta v hlave ;)
    dobré čítanie Ivanko....takže šup šup pokračovanie :)
    publikované: 18.03.2007 23:00:15 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ivan
    kde je pokracovanie?? čo bolo na odkazovači?? od zvedavosti asi ani nezaspim... :)
    publikované: 22.03.2007 21:14:20 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ;-)
    budem sa snazit vas nesklamat
    publikované: 24.03.2007 20:38:56 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014