Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Takto sa mám...

alebo som sa mal.
Dobré ránko a krásny den vám prajem drahý majstri pera a klávesnice čo máte čas na čítanie článkov o všetkom možnom na našom blogu trochu zrána. Momentálne som busy prácou,nakoľko už od Piatku mám dovču a teda vám poviem,že to sú ale fofry v práci. Normálne samé reporty, porady,audit a ešte sa nám aj potrubie a mašinka rozhodli protestovať,proste paráda ako keby som toho nemal dosť no už len dnes a zajtra a mám padla. 

Naštastie som mal super víkend strávený túrami po okolí v spoločností skvelých priateľov,ktoré sa vždy zakončili mňam večerou a drinkom ako napríklad v Sobotu to bol Sea food chowder a Plzeň na terase v prístave,ktorá je obrátená na západ a tak si svoje jedlo a drink vychutnávate pri západe slnka na prístavom,ktoré vám svieti do očí samo,že cez slnečné brýle ved si šetríme okále. Slnko sa pomaly kľže ponad stožiare lodí a jeho lúče sa trblietajú cez zelenú fľašu Pilsen urguell po ktorej stekajú kropaje vody.  

Nedeľa bola tiež úplne super,pretože som ju strávil pohodom cez Wicklow mountain späť do Dublinu za spoluúčasti slnka a mrakov ale až po štarte domácou zmrzlinou,ktorá síce nikdy nebude ako naša ale ked svieti Oskar tak je to lepšie ako nič a potom hopsa  hejsa do kopcov trochu rozprúdiť krv.  

Mraky sa nám prevalovali cez kopce kým sme sa krmili borievkami a hľadalai miesto na deisatu pečlivo zabalenú v našich ruksakoch a čakajúcu na to až sa dostane do našich hladných brušiek.Stále sme boli o krok vpred pred mrakmi a nakoniec sme to za nejakých šesť hodín zvládli opäť do civilizácie a nasadli na bus smer home,kde už čakal grill a kuracie prsia vmarináde doplnené červeným vínom a pistáciami. Proste super víkendy tieto posledné dva ma nabili energiou na celý týždeň a v Pondelok som sa cítil ako Duracell.  

Ešte som stihol cafe v Pondelok s kamoškou, teda až potom čo som sa dostal cez rozvodnenú rieku,ktorá vznikla po prietrži mračien na uliciach Malahide a ja som sa vylodil v Starbucks cafe, ktore každý oslavuje ale ani neviem prečo, pretože nič moc tam nebolo teda okrem lenivej obsluhy,ktorá sa očividne bavila medzi sebou a hosita boli až na druhom mieste.  

Včera zase pohár červeného u talianov s denkom lahôdok doplnených čerstvým pečivom a trochou šalátu pre kamošku,ktorej chýbala slovenčina a tak sme dali trochu pokec ale zas nei veľa bo sa ponáhľala za svojím English speaking priateľom, ktorý jej poslal asi dve SMS kým sme kecali no proste nevedel sa jej dočkať aj ked moc mi nesedel podľa toho ako ho opísala ale každý je nejaký a ja tiež nie som pán dokonalý ani keby som utekal sám sebe oproti. 

Túto sobotu som ak to počasie dovolí zorganizoval malé BBQ a pozval všetkých ľudí vyššie spomínaných aby sme sa teraz stretli u mňa a trochu pokecali,nakoľko mám rád ak sa stretne dobrá skupina ľudí a ak vznikne dobrá zábava a možno aj nové priteľstvá.  

Toľko o ubehnutých dňoch a plánoch na dni budúce,pretože už za chvíľku vystupujem, sakra tento bus je ale rýchly normálne sa naučím stručne a málo písať J no to asi nikdy, proste som ukecaný jak stará baba no známy a priatelia si už zvykli a vám neostáva nič iné ako si zvyknúť tiež,pretože ak čítate tieto riadky tak ste na tom rovnako.  

Juj ale už zatváram loptoša bo vystupujem,prajem vám úspešný deň a kedže máme v našej domovine leto ako vyšité tak príjemné po

Zo života... | stály odkaz

Komentáre

  1. aj tebe prijemny den
    a vidim, ze si mal plno planov cez vikend, a znie to ako fajnovy vikend, joj, vinom sme ho zakoncili aj my, cervenym, samozrejme.
    a ze si ukecany, heh, ja tiez :D
    publikované: 18.07.2007 13:00:34 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  2. dakujem
    a veru tak bol super,tak asi nas je viac ukecanych ;-)
    publikované: 19.07.2007 09:28:35 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  3. a opäť raz do
    busu nastúp :)
    publikované: 19.07.2007 09:30:08 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Kazde rano
    ale az po dovolenke :-) :-) tak zatial pa Teide a neplac, napisem ;-)
    publikované: 19.07.2007 16:09:57 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. uz ides na dovolenku?
    publikované: 19.07.2007 16:37:07 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Uz som na nej Vierka :-)
    akurat kuk z okna a ono si tam chcie a chcie teda prsi jak sialene :-( ale tyzden vydrzim a potom pa
    publikované: 20.07.2007 12:15:42 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. aj aj chcem dazd!!!!!
    tak si to uzi a oddychuj :)
    publikované: 20.07.2007 12:53:08 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014