Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sny

ale inac prajem Dobre rano :-)

Snivalo sa mi uz druhu noc za sebou a veru to bol dlhy sen normalne ked sa prebudim lebo otocim na druhy bok tak to hned zabudnem ale toto bolo ine take normalne na pokracovanie s jedinym problemom nepamatam si ten dnesny,pretoze som zaspal a nepocul budik tak miesto rozijmania som vyskocil ako lan (ranena,predsa uz len nie som najmladsi) z postele a sup smer vyrobna cloveka.

Asi si zacnem nechavat vedla postele pero a papier daky nech to rano mozem rychlo zapisat a potom nad tym meditovat ked uz nemam to s kym rozoberat.

A co vy snivate ? ak ano aj si nieco potom pamatate alebo len tak tapate v spomienkach na snivanie ?

Verim,ze sny nam prinasaju nieco ako pohlad na veci,ktore nam nie su jasne a odzkadluju to cim sa trapime,co sa deje v dnoch nasho zitia. No niekedy sa nam mozno aj buducnost chce zjavit a pomoct nam pochopit nase smerovanie aby sme na ceste nezabludili. Ako vsak mam vediet co sa mi snivalo ked rano nezapisem co sa v noci dialo a tak stracam nit udalosti snovych.

Je Piatok a to je ten den ked kazdy sa na vikend tesi a tak vas nebudem zatazovat nejakymi vymyslami ale poprajem vam krasny Piatok a super vikend (tu mame aj Pondelok volny ) takze si to uzivajte a snivajte,snivajte vela akoby ste ziadne hranice a cas nemali. A potom vyhlasime sutaz o najkrajsi sen.

Zatial prajem krasny a pohodovy den ci uz v praci a ci doma.

 


Len tak... | stály odkaz

Komentáre

  1. pekné ráno
    nesnívam,ale často zo sna rozprávam :)
    publikované: 26.10.2007 09:23:05 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Mne sa sníva aj na pokračovanie...
    a často sa mi opakuje.. a často cestujem, najmä vlakom .. a bežím pred nejakými zlými ľuďmi .. a nohy ťažké ako olovo... uff... niekedy je fakt náročné sa zobudiť :)
    publikované: 26.10.2007 09:56:07 | autor: piratka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Teide
    toje dobre len si davaj pozor na mena vyslovene zo spanku :-) a zas si to aspon mozes nahravat :-)))
    publikované: 26.10.2007 10:00:46 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Piratka
    ej veru tazke sny ... no aj take aj onake su poznam aj osobne... ale dnes je Pitaok tak mas dovolene len tie pekne :-)))
    publikované: 26.10.2007 10:02:07 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  5. s pribudajucimi rokmi
    mam stale krajsie sny. Tie mucive, plne strachu, utokov sa , nastastie, niekam vytratili, stale viac sa mi snivaju sny, ktore su ako filmy. Navraty do rodnych miest, mladosti, plne uzasnych, jemnych pribehov.
    Bude to mozno i tym, ze si vecer pustam muzicku, ktora mi nieco hovori: stare vykopavky z mladosti, ci nieco prijemne "pomalikove" zo sucasnosti. Kratko pred zaspanim citam alebo myslim na nieco pekne, na niekoho blizkeho. Boli sny, ktore som si dokonca uchovala vo versoch :) Snivat je take krasne...
    Vyuzite zajtrajsiu noc, bude mat o hodinku snov viac , caka nas den, ktory ma 25 hodin *:) Tak krasny vikend a nadherne sny vsetkym ...
    publikované: 26.10.2007 11:21:07 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. každú
    noc!!! mám sny.. a najhoršie, že ešte pri robení desiaty pre deti som v nich...pamätám, lebo mám "sloniu pamäť"...dokonca som si zohnala od Edgara Cayce "vo svete snov"...aby som bola múdrejšia, lebo ja...keď sen, tak buď horor, alebo za noc obletím celý svet, alebo sci-fi...žeby som napísala knihu...:)))... a hlavne sa neviem "odpútať" od detstva...
    publikované: 26.10.2007 11:25:42 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  7. joooj,
    zabudla som::: Pekný víkend a voľný deň :))))
    publikované: 26.10.2007 11:26:16 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Hanka , Viki
    pekny vikend aj vam a snivajte lne krasne sny :-)
    publikované: 26.10.2007 17:37:42 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Ivanko, krásne víkendové snívanie želám...
    a modré pondelky závidím :o))
    publikované: 26.10.2007 21:48:01 | autor: laskonka (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Ahojky Laskonka
    Dakujem a verim,ze aj tebe sa krasne snivalo a veru POndelok je super ked je modry alebo zeleny je to jedno hlavne,ze do prace nemusim :-)))
    publikované: 28.10.2007 13:57:59 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  11. hm, zaujimave, ze som tento clanok citala prave teraz
    cez vikend som mala dva zaujimave sny, bohuzial si ich az tak presne nepamatam (no, nezapisala som si ich :) )ale jeden bol o tom, ze mi kamarat, s ktorym by som rada travila silvestra, predstavoval svoju priatelku.... a druhy, to radšerj nenapísem, lebo hovorené sny sa neplnia.... vraj :) len či by to bol dobrý nápad.....
    publikované: 12.11.2007 09:51:42 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Vierka
    no tak ti prajem nech sa ti teda ten druhy splni a nabuduce si zapisuj :-) no a silvester predsa mozete mat spolu nie ;-)
    publikované: 12.11.2007 11:50:11 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014