Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo nie alebo prečo áno ?

    Dnes som opäť vyrazil von v ústrety čerstvému vzduchu, šteklivým slnečným lúčom,ktoré nám priášajú radosť a pohladenie ked to potrebujeme a vôkol nie je nik, kto by nám to poskytol. Ako som tak pomalým krokom kráčal po ulici s tvárou vystavenou slnku a vnímal som všetky tie príjemné vnemy ako vôňa trávy v povetrí, prípadne voňu dobrého mnam obedu,ktorý sa podával za oknami domov a bytov pocítil som náhlu radosť zo života.

   Kedže som nebol jediný kto pocítl nutkanie vnímať všetky tieto úžasné javy stalo sa to,ze som sa zrazu ocitol v hluku ulice plnej tiež ľudí zatvorených vo všetkých tých nádherných autách ako si to šinú "obrovskou" rýchlosťou smer obchodné centrum. Určite je tam tiež kopec nádherných vnemov, ktoré dokázu navodiť ten správny pocit radosti z života. Taký dobre mierený výpredaj za SUPER ceny, ktoré sú "zaručenne naj..." v celom okolí určite pomôže objaviť povznášajúce  vlastnosti dnešných ľudí ako aj generácie tínejdžrov, kotrý sa presúvaju medzi kinosálou a McDonaldom,prípadne 30-nikov v značkových predajniach a in-podnikov.

    A  napadlo ma ako úspešne využívame oba polovičky nášho evolučne vyspelého mozgu.Proste sme na vrchole vývojového reťazca a sme hrdí,že sme pánnmi nášho času, peňazí, áut a vzťahov, ktoré kontrolujeme v ústrety všetkému čo nás čaká a určite neminie tak.

    Prečo nestaviame na citoch a pocitoch, ktoré sú najdoležitejšie ako láska,priateľstvo, dôvera ale na niečom o čom nás presviedča niekto iný, že je to to podstanté ked to podstatné je predsa v nás.

    Tak prečo nie, alebo prečo áno ???

Váš Ivan.


Zo života... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014