Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nostalgia or smutok

ci co sa mi do duse vrylo...???
  

Proste nieco co mi priniesli spomienky a aj ked sa snazim to potlacit a mysliet na pekne veci a casy,ktore sme spolu prezili s usmevom na tvari neda sa a slza sa mi do oka vtlaci.Vtlaci sa tam potvora jedna ked myslienka na spolocne chvile sa mi v hlave vynori a moje oko slzy vyroni. 

Preco je tak tazke spominat na chvile krasne,preco nam tie spomienky na krasne chvile prinasaju zial a smutok do duse ked radost nad tym,ze sme spolu boli by mala priniest radost a potesenie pocas cakania na opatovne (mozno) stretnutie “tam” kde sa vsetci raz stretneme (mozno ano a mozno nie) a opat vedla seba kracat,lezat budeme a citit ten dych to teplo a vonu vlasov a telo s ktorym sme v objati zaspali a rana ked sme sa vedla seba s usmevom na perach a v dusi prebrali. 

Niekedy som na tom dobre a myslienky kontrolujem no niekedy si tie potvory najdu cestu zo suflikov von a potom je to tazke len tak sa nechat unasat na vlnach tych myslienkovych. 

Je mi jasne,ze sami si vytvarame svet okolo nas a co myslienka v hlave to slovo na jazyku to skutok v zivote sa stane. Proste mali by sme si davat pozor na myslienky,ktore mame v hlave nakolko ony ovplyvnuju dianie a osudy nase. Preco je obcas takze tazke vediet ich kontrolovat a na uzde si ich udrzat ?

 Opat som sa kochal listim a farbami jesene a mojich spomienok a namiesto krasnej hnedej,zltej a cervenej som ciernu videl okolo...

 

 

 


Zo života... | stály odkaz

Komentáre

  1. hmm
    ale nie vzdy to tak je ...niekedy sa zadari aj usmev :)
    publikované: 02.11.2007 12:41:30 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. pri krasnych spomienkach
    casto ronime slzy dojatia i smutku - ako nieco take krasne mohlo skonct...
    Zivot sa nesklada len z peknych chvil, musime precitit a vyrovnat sa aj so stratami, bôľom, smutkom. Z kazdej smutnej chvile vsak cerpame silu, skusenost, poznanie, posuvame sa dalej.
    Verim tomu, ze ti, ktori nas museli opustit, su niekde tu, nablizku, sleduju nase kroky, myslienky, tesia sa s nami a s nami aj smutia.
    Aj Tvoj anjel by bol stastny, keby videl, ze si stastny i Ty, ze po tmavej noci prichadza slnecne rano, ze opat vnimas farby, krasu, lasku...urcite si zela, aby si si nasiel blizkeho cloveka, s ktorym budes vecer zaspavat a vitat nove rana...
    publikované: 02.11.2007 12:58:10 | autor: hanka, (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. zajtra je nový deň ;)
    publikované: 02.11.2007 13:16:53 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Always
    tie spomienky sú ešte veľmi čerstvé... nestihol si ich ešte poriadne precítiť. Ten smútok je v Tebe ešte stále prítomný. Napriek tomu spomínaj. Spomínaj na všetko krásne čo bolo a určite príde čas, keď tým spomienkam miesto sĺz bude robiť spoločnosť úsmev. Určite bolo to prežité krásne. Mysli na tú krásu, ktorú možno niekto v živote ani nezažil. Mysli na to šťastie, že si stretol práve ju :-)
    publikované: 02.11.2007 13:23:03 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  5. DAKUJEM
    vam a veru dobre ste to kazdy napisal a od kazdeho som si nieco k srdcu vzal.
    publikované: 02.11.2007 19:09:59 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  6. myslím, že ďalších slov ani nie je treba...
    ale spomienky by som snáď potláčať ani neradila...dnes bolia, zajtra úsmev privodia, veľa síl a pomoc anjela teda, ti Ivanko v púti strastiplnej, prajem z celého srdca
    publikované: 02.11.2007 19:33:16 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Always
    šuplík...ak je plný ...musí niečo von..vypadnúť, vytisnúť... a ulaviť. Všetko, čo sa derie von má svoj význam a zmysel, plač nie je hanba, nie je hriech, spomienky su úľava a ventil. Otvoriť kohútik a pustiť vodopád, srdce Ti poďakuje, ver mi:)))
    publikované: 06.11.2007 21:45:00 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014