Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nedelny vecer...

or noc....

Tak sme dnes konecne mali slnko a modru oblohu po dlhych dvoch tyzdnoch dazda a sedej oblohy mamae konecne trochu tej modrej nadhery nad hlavami a este aj teraz ju este trosku vidim cez okno aj ked uz skoro slnko zapadlo.

Celkom som rad,ze to tak vyslo aspon som konecne mohol ist prehodit zopar lopticiek na kurt po dlhom case aj ked mi to sice velmi neslo ale aspon trochu som si natiahol kosti a po plavarni mi to celkom dobre padlo tak som mal za sebou podstatnu cast dna a zvysok som uz nejako preklepal upratovanim a varenim vecere no a jasne,ze aj tukanim nejakych tych pismeniek na tu nasu virtualnu nastenku.

Co myslite, co je lepsie zit a dat tak niekomu malu sancu na nadej v buducnosti alebo radsej mu dopriat kratku intenzivnu radost a obetovat tak svoj zivot za chilku radosti na tvari blizneho. Co je zivot v smutku a stradani bez radosti v srdci alebo s chvilkovou radostou.

Ako naschval idu v telke dva dobre filmy BRAVENHART a GREEN MILE a oba mam rad skoda,ze len musim stale prepinat,asi by sme si mali obstarat telku s PIP a tak by som mohol vidiet oba naraz a nemusel by som prepinat :-) ale zas si mozem aspon vybrat medzi tymi naj scenami v oboch filmoch.

Zajtra mam volno tak verim,ze bude slnko aj zajtra a budem si moct obliect kosele co som za nekrestanske penaze kupil v centre konzumnej spolocnosti co sa vola Dun-Drum no ale aspon raz si clovek urobi radost ked uz nic ine a ja mam rad lanove veci. Tiez by som si rad posedel vo Francaise  boulangerie na cafe a croissant almond cital noviny a tak prezil prijemny den volna s udalostami vo svete, dokonca som sa rozsupol a kupil si aj TIME :-)

Tesim sa na zajtra ako si uzijem den volna,ktory zacnem tym,ze rano vypnem budik ked ako obvyle zacne hrat a vzapati sa prevalim na druhy bok a budem spat blazene dalej :-)

Tak vam prajem krasnu dobru noc a zajtra uspesny den v praci.


Len tak... | stály odkaz

Komentáre

  1. uzi
    si volno a modra obloha je super :)
    publikované: 25.06.2007 06:31:22 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. jeeej, ty mas volno?
    tak si ho prijemne uzi a vychutnaj. :)
    publikované: 25.06.2007 09:23:09 | autor: Viera (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Time ako čo?
    ako hodinky či ako noviny?
    publikované: 25.06.2007 09:25:56 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :)
    ako by som to....chvíľková radosť je fajn, ale človeka asi neuspokojí a potom hneď príde vytriezvenie a smútok z toho, že je po radosti...lepšia je asi dlhodobé spoločné zdieľanie radosti...peknučký dník Ivanko, oddýchni si a načerpaj nové sily na všetku radosť, ktorú chceš dať a ktorá ťa čaká :)
    publikované: 25.06.2007 10:04:08 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  5. voľno
    si uži na plné gule:)
    chviľkovú radosť si pamätaj, je to "iba" chviľka..:)
    nádej, tej sa nikdy nevzdávaj:)
    a dobrý francais croissant Ti pošlem (aspoň foto) k TIME...:) pekný deň
    publikované: 25.06.2007 10:38:34 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  6. mmmmmmm :-)
    dnes som si to teda uzil az az, nic absolutne nic som nerobil len cely den sedel v francaise boulagerie a jedol croissant a ine mnamki a kukal na modru oblohu teda ked bola :-) a cital noviny a Teide myslel som Casposis TIME ;-) kecal s majitelmi a proste si uzil volno kazdu minutu.
    Spolocne zdielanie radosti by bolo naj ale niekedy sa neda akokolvek to boli.
    Ano je to iba chvilka v ponimani casu ako takeho a dufam,ze sa jej nikdy nevzdam ale niekedy je to tazke Viki . Croissant som mal a dokonca aj choco stick a chocolate mousse (teda ak som to spravne napisal) :-) a cafe cierne a horke ako pokozka nadhernej cernosky.
    PEKNY DEN VAM VSETKYM ZELAM
    publikované: 25.06.2007 17:13:02 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014