Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mal by som spat...

no predsa len nieco napisem.

Ale neda mi aby som aspon trochu nenapisal o muzskej galantnosti, samostatnosti a vlastne tak nejako k spravaniu k zenam.

Napadlo ma to po rozhovore s jednym ci jednou z vas blogerov a veru prislo mi tak nejako smutne a divne nad tym ako sa doakzeme my chlapi spravat k zenam a co ma zaraza najviac k zenam ktore milujeme (teda verim,ze ich milujete)  pretoze ta moja je uz prec (ale stale ju milujem).

Ale vybavil sa mi malicherny moment v pamati,ktory ma zarazil na par chvil, davnejsie (uz to je ako tisice rokov or vecnost sama) ked sme boli spolu tak sme nakupovali a uz samotne presviedcanie ,ze si ju vazim a som rad,ze je samostatna ale,ze aj tak zaplatim ja pred pokladnou v COOP Jednota ma trosku zarazilo ale ked sme prisli domov (to bolo miesto kde som ja a moje srdce mal konecne domov) a ja som ju poslal hore,ze ja povynasam nakup a neskor ju nasiel s malickou slzickou v kutiku ostal som v nemom uzase stat. Na otazku co sa deje odpovedala,ze na toto nie je zvyknuta,ze zije sama a predtym to pre nu nik (myslim, priatel „chlap“) neurobil tak som nevedel,ze co za @&*@*& to mohla taka uzasna zena mat za priatelov.  

Je to naozaj tak,ze si zeny vyberaju tych machov, ktory su drzi ale pri tom nepomozu, nepodrzia dvere, nenakupia atd proste nespravia tisice malickosti, ktore v partnerstve su (podla mna ) a mali by byt normalne, nakolko vztah je o davani 100% a ocakavani 0 a len ten kto podla mna miluje neocakava.nakolko dovanie je najkrajsie. 

Nejako sa mi nechce verit,ze vy som bol vynimocny (bo nie som) ale predsa, by to malo byt bezne aj ked vacsinou to nie je, resp. je to skor akoby prejav ak sa niekto citi vinny ci pocit previnenia mu neda nepomoct. No verim,ze sa mylim a nie je to tak a je to len nasa muzska jesitnost alebo hlupost ? (aj ked nie vsetkych urcite) co nas nejako drzi pozadu pri tychto prejavoch naklonosit a lasky.  

Je tolko veci,ktorymi sa da dokazat laska a pri tom ten najvacsi je dovera, pomoc, podpora a davanie..... davanie je to naj. Tak davajme viac a pytajme nic. Keby sa to dalo dal by som viac no premeskal som svoj vlak a tak nech vsetkym z vas nikdy neujde yen vas a vzdy mate komu davat a nic za to nepytat.

 

Dobru noc.

Btw. Sorry za neodpisovanie na vase komenty ale mam busy vikendy (no polepsim sa)


Len tak... | stály odkaz

Komentáre

  1. pst
    aj ja som galantny :)
    publikované: 10.03.2008 06:23:23 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. aj ja poznam jedneho ;)
    ale pravda je.. je ich málo .. veľmi málo..
    a aha tu hneď dvaja pokope.. veď sa rozptýľte po väčšom okolí.. aby ste rovnomerne boli :)) ...nemôžete sa tu do kôpiek zhlukovať :P
    publikované: 10.03.2008 07:53:06 | autor: kitiucsib (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Ivanko, však si výnimka... A či nevieš, že výnimky potvrdzujú pravidlo?
    :-)))
    publikované: 10.03.2008 09:48:16 | autor: Rozpravkarka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. uf ale mi odlahlo
    uz som sa zlakol,ze som iny :-) no tak to som rad,ze sme davaja a nie som sam :-)

    Rozpravkarka DAKUJEM :-*
    publikované: 10.03.2008 11:16:30 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Always :-)
    je fajn, že si taký, aký si :-)))
    publikované: 10.03.2008 12:14:40 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  6. no, je to vynimka
    stretavam sa s tym zriedka, dokonca, by som povedala, ze prvykrat som sa s galantnostou stretla v praci. moj kolega, ktory mi vzdy podrzal dvere, kabat, pustil niekam prvu. musim povedat ze predtym sa mi to nestalo snad nikdy, a odvtedy veru zriedka...... Ivanko, ono to vymiera....
    publikované: 10.03.2008 12:26:56 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Rusalka
    aj ja som rad aj ked obcas nad tym pochybujem ale to asi vsetci nie :-)
    publikované: 10.03.2008 12:35:32 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Jeeej Vierka vitaj :-)
    tak to ma mrzi,ze mas taku skusenost ale ako vidis aj kolega je taky tak to sme uz minimalne traja a spolu s tymi co poznam ja tak asi 5 takze je to na dobrej ceste :-) Ale prajem ti aby si to zazivala castejsie a castejsie az to budes nakoniec mat doma navzdy. Neboj nevymre ved na tom musime popracovat... takze vsetci co sme taky zacneme davat skolenia ;-)
    publikované: 10.03.2008 12:40:01 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  9. veru, prvym galantnym koho som spoznala
    bol moj otec, stastna to zena moja mamicka :))) brat sa tiez snazi :))ale nie kazdy mal a ma stastie na vzory :( uci sa to tazsie, a aj prirodzena galantnost nie je az taka casta :) ale je :))) a som rada, ze je vela zien, ktore to podporuju a ocenuju, su narocne, rodicia vedu ku galantnosti deti, snad to nevymrie :))) (ozval sa nenapravitelny optimista)
    ivanko, vdaka za clanocek, potesil
    publikované: 10.03.2008 12:49:38 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Jasne, že pochybujeme
    všetci... pochybovať je údelom človeka :-)
    publikované: 10.03.2008 13:02:17 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Londynska spojka
    Ahoj gentleman (citaj ako pises). Niekedy je velmi tazke ostat galantnym... hlavne ked su vsetky snahy splachnute dolu zumpou...

    Off topic: tak, Ivane, inspiroval si ma ukoncit moj blogersky celibat a zalozit si vlastny blog. V lete na to pripijeme!

    Marcus z Londyna
    publikované: 29.03.2008 19:57:24 | autor: marcus (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014