Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

len pre radosť

    Always look on the bright side of life, takto sa volá tá super pieseň, ktorá ma vždy pozitívne naladí.

Tak som sa prebudil v prvý deň nového roka a cestou do kuchyne s medzi zastávkou vo výrobni človeka "kúpelni" som si uvedomil aký je to krásny deň a že som rád,že ho môžem vychutnať v pohode teplákov pri mňam raňajkách s čerstvými novinami.

Vonku nádherne svietilo slniecko, čviriki posedávali na konároch a dohadovali sa kto letí po najbližšiu muchu a ja spoko sedím a mlsám mňam cereálie, potom vajíčka, slaninku s hriankami, zapíjam to tropicanou z červených pomarančov a nakoniec čaj a čerstvý croissant, ach to je život.

Deň ako stvorený na začiatok roka, ktorý nám prinesie určite mnoho nových informácií, zmien, radosti,smútku a kopec práce ak samozrejme nevyhráte lotto čo vám prajem z celého srdca.No pre mňa je momentálne nejväčšou výhrou zdravie, nakoľko to jediné má pre mňa význam.A samozrejme aj štastie a láska, ktorú momentálne nemám ale stále verím,že raz ju nájdem asi tak ako každý.

A už tu vidím prvých ľudí plných novoročných predsavzatí na ceste do fitka resp. odhodlaných vypotiť vianočné dobroty pri chôdzi a tých odvážnejších pri behu.Tak som zistil,ze je tu čas predsavzatí akože v novom roku budem.......  a tak ma napadlo,že ja vlastne mam len jedno jediné predsavzatia a to je " Always look on the bright side of life" a dúfam,ze mi to vydrží čo najdlhšie.

Tak Vám drahý čitatelia prajem všetko naj.... v roku 2007 a nezabudnite sa stále pozrieť na tú svetlú stránku života.

 

Váš Ivan.

        

Zo života... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014