Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Intuícia or prečo si ženy myslia,ze chlapi nevedia..??

Paralelka alebo iný vzťah ? Všetko jedno....

Nebudem sa pretvarovať, ved načo aj. Väčšina z nás čo tu píše aj tak rieši vzťahy atď. Niekde som čítal,že milovať znamená trpieť a trpieť znamená milovať takže asi musíme vždy trpieť. Ale čo keď si budeme len užívať a už nikdy nebudeme trpieť ? znamená to,že láska ako taká vymrela ?

Ako ste určite zistili práve teraz som ten,ktorého prestali "alebo predstierať" že ho milujú, taká je pravda tak načo sa hrať. Ale nejdem sa sťažovať ani nehľadám ľútosť,proste konštatujem fakt. Už mám dosť rokov a skúseností,že viem,že tento fakt neovplyvním, tak sa tým nehodlám trápiť viac ako je treba. Sú iné a podstatnejšie veci,ktoré si zaslúžia moju pozornosť.

Jediné čo ma teraz napadlo je vlastne to,že prečo sa ženy tvária akože nič keď ide o aférku prípadne o paralelný vzťah. To naozaj považujú chlapov za na toľko obmedzených,že si myslia "pohoda veď ani nič netuší" stále keď sa snažia nejako zamaskovať fakt,že je už medzi nami koniec. Neviem ako o tom uvažujú chlapi alebo či sa o tom majú záujem baviť, no pochybujem,že som ojedinelý druh " jasnovidca :-) " ktorý vidí,ked je iný chlap na scéne.

V mojom prípade to bolo skôr o tom,že som miloval a stále veril,že je to iba úlet a ono sa to ukľudní a bud opäť dobre.Ale ono ma to ani tak nenasralo to,že je tam už niekto iný, nakoľko tento fakt som tušil už dávno.Poznáte to keď sa žena s vami zrazu prestane stýkať,zrazu je tu kopec kamošiek, potom veľa práce,stále menej a menej kontaktov "aj tých fyzických" začínajú sa výčitky čo všetko robíme zle, ako im nerozumieme,že sme sa zrazu zmenili ale ked sa opýtame rovno,že či je to o inom chalpovi tak väčšinou je útok,že či nám nejebe atď prípadne ticho po plešine. Každý chlap to pozná z vlastnej skúsenosti no nie ?

Jediné čo ma na tom celom udivuje je to,že ženy si stále myslia a aj to tvrdia "veď si ani nič netušil" a to je to čo ma sere v  tejto chvíli. Veď sakra ak chcete byť s niekým kamoš tak je to o úprimnosti tak sakra povedzte úprimne na rovinu je koniec, mám rada iného. Aj tak sa nevyhneme emóciam ale aspoň si môžme pozrieť do očí. Stále sa ženy stažujú ako málo chlapi hovoria ale podstata je v tom,že chlapi nepotrebujú toľko kecať ale ked ide o city vedia povedať na rovinu,že už o vás nestoja or,že je tu iná.

Naučte sa už jednej jednoduchej veci milé ženy. Chlap potrebuje jasné odpovede na jasné a stručné otázky a je úplne jedno či je to o úrdžbe domu/bytu, nákupoch a podobne je to aj s citmi. Ak sa opýtame či je to o inom chlapovi tak je to preto,pretože už to tušíme "v horšom prípade aj vieme a máme dôkazy" a preto skúste odpovedať jasne ÁNO or NIE.

To si ženy naozaj myslíte,že chlap nič netuší ???


Zo života... | stály odkaz

Komentáre

  1. no
    tak s tymto skusenost nemam, takze neviem, co k tomu povedat... ale neznasam, ked sa nieco robi poza chrbat...
    publikované: 17.02.2007 10:11:13 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. zeny ci muzi ?
    ja mam skvor skusenost ze sa viac paraleliek praktizuje muzske pokolenie... ale je pravda ze kazdy hladame co by bolo pre nas najlepsie... a ked sa vyskytnu dvaja kandidati v rovnakom case..hold smola
    publikované: 17.02.2007 13:14:17 | autor: lienkaZ (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ...
    divas sa na to ciste z tvojho muzskeho uhla pohladu. Podvadzaju aj muzi aj zeny, muzi viac ako zeny. Zeny su vytazene domacnostou, detmi a muzi zvacsa nie. Nevera je podvod na druhom, ci ju praktizuje muz alebo zena. Aj maly ulet moze vazne narusit vztah medzi partnermi. Iny vztah sa maskuje z roznych dovodov - ide len o ulet alebo este nie je rozhodnuty ukoncit druhy vztah alebo su tam deti, majetok ...
    publikované: 17.02.2007 13:44:05 | autor: zubrienka (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ivan,
    ak mas silne tusenie, tak otazka na ktoru poznas odpoved je zbytocna
    ziadne reci to nezmenia
    za vyvoj vztahu mozu vzdy obaja
    a tak je chlapske, tej druhej strane to ulahcit a ist so vztycenou hlavou dalej
    nechcem moralizovat ani poucovat
    len take male zamyslenie
    drz sa chlape :)))
    publikované: 17.02.2007 17:22:20 | autor: yoss (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. mmmm, rozhorčený muž :)
    mám jednu kamošku, ktorá miluje iného, ale zatiaľ len "platonicky", volajú si a píšu a ich city sú zatiaľ vzájomné....lenže chodí s iným, vlastne dnes už nie, dali si "pauzu", tak to nazvala asi preto, aby ho príliš neranila (chodili spolu 7 rokov)...možno sa ženy boja, ako to chlap zoberie, ale súhlasím s tebou (čo som povedala aj tej mojej kamarátke), že by ho nemala dlhšie ťahať za nos, pokiaľ už k nemu necíti lásku a ak si myslí, že sa to už nezmení...teda, že nie je šanca, hm

    dokážeme byť aj priame a tie, ktoré to nevedia, treba nakopnúť a povzbudiť, hm?
    publikované: 17.02.2007 17:34:29 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Yoss, Dionea
    Yoss:dík za pochopenie,práve to robím.Nie je to jednoduché ale chápem to. Už mám zopár nedieľ za sebou :-) ale dík za podporu.
    Dionea:Dobré vzťahy začínajú písaním a volaním. Ide mi len o ľudskú slušnosť a úprimnosť. Dakujem za pochopenie.
    publikované: 17.02.2007 22:51:25 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  7. :)
    publikované: 17.02.2007 23:12:10 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  8. hm
    Mne sa stalo to iste, ale opacne.Takze o tom, ze muzi hovoria na rovinu si dovolim silne pochybovat.Tiez nie sme blbe a vieme, ze "hrdina" ma inu, hoci zapiera a zapiera...Takze teraz bud mudry ....
    publikované: 19.02.2007 20:16:04 | autor: Pustovnicka (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. pustovnicka
    Naozaj nie som ten kto zapiera ale verim,ze su taky,ktory radsej zapru sami sea ako by nasli odvau a uprimnost. Verim,ze mas podobny skusenost akurat z opacneho konca ale taky je svet, ludia su svine,kradnu a jebu.....
    publikované: 19.02.2007 22:47:05 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014