Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo ma trápi... II

Pre zelenookú čarodejku....

        Čo ma trápi ? Trápi ma to,že kedysi pred pár rokmi som ako hlúpy a zbabelý pes utiekol pred rozhodnutím, ktoré som urobil teraz o pár rokov a jedno zlomené srdce neskôr.

Teraz si uvedomujem čo je láska, skutočná hlboká láska, ktorá vás zasiahne ako blesk a zapáli vaše srdce ako pochodeň, ktorá horí bez ohľadu na čas a počasie.Taká láska pre,ktorú ste ochotný obetovať vlastný život bez mihnutia oka len aby ste ju vytrhli z pazúrov choroby alebo smrti,pretože je pre vás dôležitejšia ako vlastný život, nakoľko život bez lásky je len živorenie v svete tieňov.

Tak som teraz tu s krvácajúcim srdcom a rozorvanou dušou,ktoré mi prinášajú prebdené noci plné sĺz a výčitiek.  A nemôžem vrátiť čas aby som napravil svoju chybu keď som z nerozhodnosti zanechal svoju životnú lásku ženu môjho života,ktorá je teraz chorá a ja jej nemôžem byť oporou. Tou oporou čo znie ako klišé v obradnej sieni "oporou v zdraví aj v chorobe, v dobrom aj zlom" a až teraz  som pochopil význam tých slov,ktoré som kedysi považoval za hlúpy text.

Pretože až stretnete svoju životnú lásku pochopíte význam tých slov keď je vaša láska vážne chorá a vy ste len bezmocný divák v krutej hre osudu.

Milujem ju každým dňom a každým nádychom s ňou v duchu som.

MLUJEM ŤA DRAHÁ ČARODEJKA, MILUJEM ŤA KAŽDÝ DEŇ

 

    

Láska a ...... | stály odkaz

Komentáre

  1. myslím
    že ešte stále môžeš byť tou oporou, prísť a povedať mýlil som sa, prepáč, som tu
    publikované: 03.01.2007 09:32:58 | autor: Terreza (e-mail, web, autorizovaný)
  2. aj ja si to myslím ;)
    ak sa jej vyznáš zo svojej lásky, možno ju to zabolí, ale určite aj poteší...
    publikované: 03.01.2007 15:52:53 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  3. nič nie je
    stratené..., všetko sa dá napraviť. A práve teraz by si mal stáť pri nej a byť jej oporou...,skús jej povedať, čo k nej cítiš... :)
    publikované: 01.03.2007 18:16:03 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Tak,dámy to tu pekne napísali
    a ja súhlasím aj ako muž :)
    publikované: 01.03.2007 18:45:24 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Milé dámy a pán ...
    ďakujem za názory a môžem povedať,že sme momentálne nejako častejšie v kontakte aj ked som jej nič nepovedal,pretože si myslím,že ešte na to nie je čas....ale raz možno bude...
    publikované: 04.03.2007 12:33:31 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  6. :)
    dúfam, že už tvoje srdce nekrváca.. myslím, že si opäť o krok bližšie ku svojej čarodejke :) len tak ďalej :)) držím palce.
    publikované: 04.03.2007 19:32:39 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  7. nelutuj sa
    mozno by si to nemal prehanat s tolkou sentimentalitou a samolutostou, a chytit sa cinu, ale to ste vy chlapi bud ste precitliveni a len filozofujete, alebo ste zase chladni alebo sa na takych hrate, no v kazdom pripade je to s Vami tazke, asi zmenim orientaciu
    publikované: 15.01.2008 17:09:07 | autor: Hanna (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Hanna, prepac,
    ale reagujes na nieco spred roka...za ten cas sa vela zmenilo, nejdem Ti pisat, co vsetko sa udialo Ivan konal, zial, v jeho silach nebolo zvratit osud.
    publikované: 15.01.2008 17:30:07 | autor: hanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Hanna
    neprehanam to a ked si preskaces po mojom blogu tak mozno najdes info,ze uz sa to neda nakolko uz nie je medzi nami. Cinnu som sa chytil akonahle sa dalo a co sa tyka aky su chlapi ... myslim,ze rovnaky ako vy zeny.
    publikované: 15.01.2008 17:30:09 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Hanka
    dakujem za koment a to je v pohode, kazdy sme zodpovedny za svoj zivot a ked to Hanna tak citi tak to je jej nazor na ktory ma narok.
    Kazdopadne dakujem za podporu.
    publikované: 15.01.2008 17:36:27 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014