Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chybaš mi...

a stale budes.

Nie je to sice uz bolest v srdci no smutok ostal s jemnou prazdnotou, ktora ma prenasleduje vzdy ked s priatelmi sedim pri stole.  Sedim vidim ludi s usmevmi pre milovanych pre tych, ktory sa vesmirom pre niekoho stali.

Som smutny,ze som s tebou nebol, nesedel, nedrzal za ruku a neobjal ked si spala, je mi luto,ze som vtedy slaby bol a rozhodnutie nespravil.co by nas stastn ymi spravilo. Spravilo ta stastnou navzdy, s babom pod srdcom by si stastna bola a ja tiez a nepichalo by ma to ako jez. Jez co s srdci ci dusi sidli co ma picha vzdy ked smutok sa pritrafi ked visim stastie inych a pride mi na um,ze som to na dosah ruky mal.

Je to tazke a lahke zaroven... rozhodnutie spravit kazdy den, den co den to svoje nepsravene lutujem.

Chybas mi a tak verim,ze ma pockas s miestom na piesku pod slnkom, kde sa opat stretneme a do vtedy na hviezdy budem hladiet uprene,

Milujem ta kazdy den aj ked je to lahsie bo bolest uz nie je taka velka no stale ako dikobraz svoje ostne z casu na cas vystreluje.

 

 


Láska a ...... | stály odkaz

Komentáre

  1. Ivan...
    Smútok, žiaľ, bolesť, spomienky... to všetko máš na srdci. Je dobre, že o tom píšeš, aby si to nedusil v sebe. Je dobré, že sa podelíš, aspoň Ti viac rozumieme... Je zároveň úctyhodné, že si tak nádherne miloval a nezabúdaš na to...
    publikované: 03.03.2008 00:52:16 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ach mužíček milujúci...
    srdce mi trhá, keď si smutný, viem, že inak to nejde, no vedz, že si jej daroval šťastia, viac vám nebolo dopriané :( bohužiaľ...nech ťa dnes do postieľky uloží a v sníčkoch navštívi :*

    dobrú nôcku :)
    publikované: 03.03.2008 00:56:16 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ...nebolo vam dane...
    tieto slova som pocula raz z ust Hanky Zagorovej. v inej suvislosti sice, ktora sa viac tyka mna a mojho muzicka, ale plati to. s velkou laskou v srdci ktoru nosis, a myslim tym LASKU, myslim, ze ju znovu stretnes. neskor, ale bude ti dane...
    publikované: 03.03.2008 07:44:03 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Always
    niekedy je málo viac... a ona to vedela a TY dikobrazovi pristrihni ostne! verím, že pri pohľadoch na iných Ťa to trápi, ale nikdy nevieš, komu a dokedy láska šťastie praje.. Buď šťastný, že Ti život dal aspoň malú šancu... spoznať milovanú osobu, ktorá Ti ukázala a dala pravú lásku.
    Príjemný deň...
    publikované: 03.03.2008 10:49:14 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Ivanko, skôr než sa vrátim po obedňajšej prestávke k práci,
    sa ešte na chvíľu zastavím pri tvojom článočku. Ak Ti chýba, tak to znamená, že ju ľúbiš, lebo chýbajú nám vždy milovaní ľudia. Tá láska je to, čo je s Tebou aj po jej dochode, a vlastne je dôkazom toho, že smrťou sa veci nekončia.

    Je keásne vidieť jej obraz v tvojich slovách. Spomienky možno ešte trochu bolia, ale za tú krásu to stojí...
    publikované: 03.03.2008 11:43:51 | autor: rozpravkarka (e-mail, web, autorizovaný)
  6. čítam ťa a plačem...
    ...ty vieš prečo :(
    publikované: 03.03.2008 15:13:23 | autor: zuzaza (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. DAKUJEM VAM !
    na viac nemam slova.
    publikované: 04.03.2008 21:41:54 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014