Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bývalé a bývalí.....

Zase si idem uľaviť :-)

Vopred vás upozorňujem,že to je zatial o tom istom aj keď to zvládam dobre ale občas mi hrabne a potrebujem to niekde vypustiť :-)  

Nič svetoborné nejdem riešiť len ma napadlo,že prečo sa niekto snaží ostať kamarát po ukončení významného priateľstva. Neviem ale je mi to nejaké divnô, predsa keď sa s niekým rozídem resp. už ho viac neľúbim tak mu dám pokoj nech to vstrebe nie ? Možno som len iný ale proste ak to nevyšlo tak to znamená,že nie sme kompaktibilný a nemá význam tomu za horúca vtesnať inú formu.

Možno len momentálne je to čerstvé a som ovplyvnený citmi, rana je čerstvá ale ja to vnímam ako zbytočné trápenie.Proste ked padla tak padla a finito a len čas ukáže ako to bude dalej.Asi tomu nerozumiem a možno len momentálne mám nastavené senzory na inú vlnovú dľžku a preto sa čudujem.

No ak je to inak, rád sa o tom dozviem,pretože mám rád ak sa môžem niečo nové naučiť a získať nové vedomosti, ktoré mi zjavne chýbali, kedže som nezvládol vývoj daného priateľstva.Alebo ich mám dosť a neviem ich používať ?

Napriek tomu som rád, pretože každý koniec je predsa začiatkom niečoho nového a každá prehra je len prípravou na väčší súboj.

 


Láska a ...... | stály odkaz

Komentáre

  1. nie som
    expert na vztahy ani doktor plzaaak, takze ber to s rezervou
    ja sa snazim ostat so vsetkymi byvalkami kamarat (zatial sa dari)
    mal som ich rad a vazil si ich a take ostanu v mojom srdci
    ked sa jeden rozhodne ist inou cestou, ten druhy, ked je vnimavy, to citi skor, ako mu to ten prvy povie a neda sa tomu zabranit proti jeho voli (aj ked to strasne boli)
    laska bez slobody, uz laskou nie je
    vrana k vrane sada a rovny rovneho si hlada
    tymto som chcel povedat, ze som mal asi stastie na partnerky, ktore mali na otazky vztahov mne podobne nazory a nerobili podrazy atd....
    som sa nejako rozpisal :) (a ake muuudrosti sypem hmmm...)
    kazdopadne, kazdy koniec je aj novym zaciatkom
    prajem vela peknych spomienok a krasny dlhodoby vztah
    publikované: 18.02.2007 19:50:44 | autor: yoss (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ulavit si treba
    cerstvy rozchod je bolavy...cas uceli, ale z vlastnej skusenosti...v laske sa najviac ublizuje... a jej koniec...hmmm...presla som tym a poviem hoci som nad vecou, dovera sa natolko naburala, ze s byvalym nechcem nic mat, neverim ani priatelstvu po tom velkom osiali...vsetko je v tvojich rukach, ako to poriesis, drzim ti palec, nam zenam to trva dlhsie...niekolko rokov, kym sa otrasieme a dokazeme niekomu verit...a vobec je to maratonsky beh beh o zivot, setri si sily
    publikované: 18.02.2007 22:41:51 | autor: slnecnica (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Dakujem ....
    vám obom za podporu a budem si šetriť sily....
    publikované: 03.03.2007 23:16:58 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Ivan...
    prepáč, ak ťa teraz náhodou urazím.. :) To ste celí vy- muži...- nič nechápete.. to, že sa z tebou rozišla neznamena, že nechce byť tvojou prateľkou..., naopak, stále ťa má rada, len trošku inak...ako mala..- možno sa to časom zmení a možno nie.. ale to na situácii nič nemení, stále chce, aby si bol jej priateľom. Ako som zistila, tak vzťahy nabúravaju priateľstvá( medzi mužom a ženou ) a možno práve toho sa bála- resp bojí..myslím, že to, že ťa berie ako kamaráta o niečom svedči..- tak nezahod svoju šancu :) bola by to škoda :))
    publikované: 14.03.2007 20:47:04 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Nehrozi
    ma urazit ved som pisal ze sa rad dozviem ak je to inak :-) Uvidim ako to zvladnem ale ja som dost tvrdohlavy a minulost nechavam za sebou. No vazim si tvoj nazor a mozno to bude tak ako si pisala,ze budeme kamarati ale nie som si isty ci to zvladnem.Sance niekedy zahadzujeme pre svoju slepotu,hrdost,hnev a neskor je uz neskoro ju dostat spat ale cas ukaze .....
    publikované: 15.03.2007 13:32:59 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Ivan
    som rada, že si to zobral tak športovo :) aj ja som tvrdohlava- a jak :) spýtam sa ťa narovinu: ty nechces byt jej priatel?? ( lebo z toho, čo si napisal to vyplýva a ja nechapem prečo)
    publikované: 16.03.2007 21:46:49 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Lili
    tak sme dvaja tvrdohlavci :-) áno momentálne nechcem byť jej priateľ,pretože jej neverím a som už raz taký .... ale naučil som sa,že nikdy nehovor nikdy .....
    publikované: 17.03.2007 14:49:25 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Ivan..
    som v šoku...už mi pomaly dochádza čo a ako...- ale aj tak ťa nechápem...na jednu stranu jej neveríš a na druhú ju miluješ...- to sa trošku bije- nemyslíš?
    publikované: 11.04.2007 17:28:38 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  9. hm
    mrzi ma,ze si v soku aj ked neviem preco ? Sice neviem co a ako ti dochadza .... ale uz jej neverim a ani u nemilujem,proste uz pre mna neexistuje. Ano mal som ju rad ale jendostranne vztahy nemaju sancu len co si jedna strana opat zatne do ziveho takze som to nechal za sebou.Ak stale nieco nechapes klidek sa opytaj.
    publikované: 12.04.2007 01:25:41 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Ivan..
    už som v lepšom obraze...- dik za vysvetlenie :))ako ti ide franina?
    publikované: 12.04.2007 13:06:39 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  11. tak som rad
    nerad by som nejake nedorozumenie..... keby nieco opytaj ;-) zatial pomaly ale da sa merci ;-)
    publikované: 12.04.2007 13:16:52 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. jasne..
    neboj opýtam..- ja som veľmi zvedavá.. :) kto sa pýrta, veľa sa dozvie:))
    publikované: 12.04.2007 21:13:35 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  13. :-)
    a take poznas,ze kto je zvedavy bude skoro stary :-))) pohoda ved nemusim navsetk oodpovedat ;-)
    publikované: 12.04.2007 22:13:07 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  14. jasné...
    nemusíš..- zo všetkého sa dá vyvliecť :)) ja a stará?? hmm. vek je relatívny pojem, takže pokiaľ nebudem mať 40, tak stará nebudem... :)
    publikované: 13.04.2007 15:13:29 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  15. suhlasim
    No v tom musim s tebou Ivan suhlasit, aj ja keby sme sa rozisli s niekym, tak by som chcela mat aspon urcity cas pokoj s tym clovekom, nekomunikovat, proste ziadne kamaratenie, po urcitom case mozno, ked to preboli, potom to uz ide. Ale hned cerstvo po rozchode by som o nom nechcela ani pocut.Drzim palce, nech ti to v tom Dubline, ci kde kolvek inde vyjde.
    publikované: 08.02.2008 12:50:38 | autor: hanna (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014