Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

XII - Divadlo

Čo tvoji kámoši vravia na to,že si sa dal dokopy s barmankou z krčmy ked si môžeš vyberať medzi toľkými kráskami, ktoré sú okolo teba a tvojej firmy, opýtala sa Silvia, keď si sadla za stôl v kuchyni k skorej večeri keď naložila Malérovi jeho porciu a položila na stôl svôj tanier a dve poháre na víno.

Čo ja viem ? nestarám sa, ved je to jedno, my chlapi toľko nekecáme okolo toho kto s kým a tak. No to mi je jasné ale predsa museli niečo povedať, ked sa to dozvedeli nie,minimálne aspoň poznámku. Prečo ťa to tak zaujíma ? Som proste zvedavá na reakcie tvojich kámošov, ktorým si ma mimochodom nepredstavil a úspešne sa tomu vyhýbaš.tak aspoň by som rada vedela čo si o mne myslia,resp o nás o.k.  

Povedali,že hlavne ked som ja spokojný tak je to dobré a nič iné nie je potrebne vysvetlovať, proste to akceptujú a až sa stretneme všetci spolu tak ťa predstavím,pretože sa tomu nevyhýbam, proste sme ich nestretli toť vsjo.

Aha takže keď ideme k tebe tak robíme malú vyhliadkokvú cestu okolo mesta aj ked to môžeme vziať rovno okolo nábrežia po hlavnej čo ? rypla si Silvia. Sakra to sa chceš hádať alebo čo sa deje, máš krámy or si v bojovej nálade,že toľko rýpeš, veď som ti minule povedal,že nerád chodím stále rovnakou cestou a sem tam to proste zmením. Fajn tak mi daj vedieť kedy sa rozhodneš opäť zmeniť cestu, aby som vedela,či už poznám túto časť mesta dobre ? A krámy nemám ani bojovú náladu, proste by som rada spoznala tvojich kámošov,kedže sme spolu už nejaký ten piatok a okrem toho,že som videla Petra vtedy na obede tak Andyho si spomenul len občas, dodala a vložila si ďalšie sústo do úst.  

Nazdar, máš voľno niektorý večer tento víkend kámo ? vyhodil Malér na Petra ked sa ozvalo Petrove ospalé haló v slúchadle. Silvia vás chce stretnúť tak som si myslel,že môžeme niekam skočiť na spoločný drink alebo biliard, nech má dušu na pokoji. Aha to si ty Malér ! ešte,že poznám tvoj hlas, ináč by som si myslel,že snívam a niekto ma pozýva na grupák, zasmial sa Peter do telefónu. Jasne,že niečo môžme podniknúť ale už som sľúbil Svetluške kino v Sobotu večer,takže ostáva Piatok or Nedeľa. Takže ste opäť spolu ako za strých čias ? No nenazval by som to ako za starých čias ale stretávame sa a užívame si vzájomnú spoločnosť ked môžme a ked máme čas obaja.

Ved potom sa môžme pridať k vám nech si aspoň baby skecnú a Silvia nebude píliť uši len teba a Andymu nie a kino môžme dať pred drinkom, čo ty na to ?  Opýtam sa Svetlušky či jej to bude vyhovovať a dám ti vedieť ja proti tomu nič nemám,tak zatiaľ predbežne súhlas a ešte niekoho dohoď Andymu,nech nie je na sucho. Zavolám ti ako sme sa dohodli,tak pekný večer,ciao a Peter zložil telefón mysliac na to, či s tým Svetluška bude súhlasiť. 

Už si ?! opýtal sa Malér z kuchyne Silvie keď dovolal s Petrom a pozerajúc na hodinky premýšlal čo tam tak dlho môže Silvia robiť ked sa šla len prezliecť. Už idem, ved máme čas tak čo sa ponáhľaš, nič nám neutečie,začiatok je až o ôsmej tak kľud, ozvalo sa zo spálne. No jasne a potom sa budem predierať cez mraky ľudí v šatni a čakať až sa dostanem cez všetky kolená na naše miesta, hundral si Malér ked v tom stratil reč,pretože do kuchyne vplávala bohyňa,teda ak sa mu nesníva.

Silvia v nádherných čiernych večerných šatách, ktoré sa jej kĺzali po tele tak rafinovane,že poodhaľovali jej krásnu postavu s oblinami,ktoré sa inak schovávali pod čiernymi neforemnými tričkami a nohavicami,ktoré nosí v práci. Tie nádherne vyzývavo trčiace pevné prsia ako vrcholy s bradavkami,ktoré zakončovali túto nádheru ako čerešnička na torte. Boky ladne zaoblené pod štíhlym pásom,prechádzajúce a zvýrazňujúce jej lono, tú bránu brán z ktorej prameň sladkých štiav by rád vylízal.Malér zrazu dostal chuť ju okamžite pretiahnuť priamo na v kuchyni a všetka krv sa zrazu sama od seba presunula do jeho vtáka,ktorý sa dožadoval pozornosti.


Na pokračovanie... | stály odkaz

Komentáre

  1. hmm,takže rafinovaná
    Silvia..ch jaj,skvelé šaty :)
    publikované: 19.04.2007 09:51:30 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hmm, Silvia je ...
    pokušiteľka :) odolal al. sa na ňu dravo vrhol ? :)
    publikované: 19.04.2007 12:39:46 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  3. No čo...
    si myslíte ...? :-))))
    publikované: 19.04.2007 23:52:15 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :D
    ďalšia krásna žena? ooooooo
    publikované: 21.04.2007 21:15:20 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  5. No ....
    slovenske zeny su nadherne tak preco nie ;-)
    publikované: 22.04.2007 00:22:25 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014