Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zamyslenie sa ...

alebo quo vadis blogeri ?

Som sa opäť raz zamyslel, juj ale to bolelo J no vážne mal som chvíľku ked sa mi zdalo akoby strácalo význam písať na blog, nakoľko všetky články sa nedajú prečítať, okomentovať a tak si vyberáme len niektoré, ktoré nás niečím zaujmú.  

Podľa čoho si ich vyberáme a venujeme im svoj čas čas, ktorý je tak vzácny a drahý, že ho strávime pri blikajúcich monitoroch tí šťastnejší pri LCD-čkách a venujeme im svoj čas. Je to túžba po poznaní a získavaní informácií alebo je to len zvedavosť or proste si každý občas potrebuje vyliať dušu a hodiť na „papier“ svoje myšlienky, ktoré víria v hlave a nechceme sa o ne podeliť s priateľmi.  

Kedy nás omrzí čítať články o neštastných láskach,nevydarených vzťahoch, problémoch v práci v živote, prípadne o tých štastných láskach a životných príbehoch, úspechoch v práci, no a jasan,že aj pozerať supiš fotečky. 

Len ma tak napadlo čo bude ak nás prestane tešiť čítanie a komentovanie článkov,čo potom bude s blogom, pretože bez čitateľov a komentátorov asi stratí zmysel prispievať. Ja budem písať dalej aj bez spätnej väzby v podobe komentov aj ked úprimne, budú mi chýbať a bude ma mrzieť ak sa stratia všetky tie úprimné a povzbudzujúce komenty od ľudí na ktorých som si zvykol a ktorých blog rád navštevujem aj ked úprimne, teraz toho veľmi nestíham, kopec práce L  

Týmto som len chcel vyjadriť vďaku za ochotu čítať a komentovať, nakoľko v záplave magazínov, dennej tlače, TV,rádia a samo,že komunikácie medzi priateľmi si nájdete čas aj na chvíle strávené pri čítaní článkov tomto našom virtuálnom svete blog.sk.  

Verím,že sa opät uvidíme niekde v komentoch prípadne odkazoch, stránkach kde si vymeníme svoje názory,skúsenosti,zážitky z nášho života, prípadne sa podelíme o boľačky a fiktívno-reálne príbehy. 

Prajem krásny deň a díky ak ste došli až sem, to znamená,že ste z tých,ktorý majú čas a trávia ho na blog.sk.


Len tak... | stály odkaz

Komentáre

  1. vidím a zdravím :)
    ba i čítam.
    publikované: 26.04.2007 11:00:59 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. momentalne cas mam a rad ho travim tu,
    no o chvilu sa to skonci a bude po vsetkom, asi aj po mojom blogu.
    publikované: 26.04.2007 11:06:09 | autor: preconie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. o vyzname pisania tu
    ...su chvile, ked musi dzin pomyslene von, mas moj suhlas...co je strata casu? ak je nieco, co sa neda povedat niekomu, potom blog je naozaj o akomsi uniku info z vnutra, beriem tvoj clanok, je pravdivy...ano, nic nie je vecne, ani tie nase pomyslene staznosti na lamparni "blog", mozno sa tu potrebujeme len vyprat,ako v automatickej pracke... utvrdit sa, ze aj ini maju podobne starosti...tos keby neboli blogy, vratili by sme sa k butlavym stromom...asi tak...sme ludia a potrebujeme ludi...hmmmm
    publikované: 26.04.2007 11:41:00 | autor: slnecnica (e-mail, web, autorizovaný)
  4. citat blogy budem pokial budu
    ved co ine sa da robit ked je clovek v praci :))))))))))
    publikované: 26.04.2007 11:51:08 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Teraz je
    to taký "blog boom", ktorý isto upadne. To však chvíľu ešte asi potrvá. A potom ľudia vymyslia niečo nové...
    publikované: 26.04.2007 12:31:17 | autor: Peťo (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. drahi citajuci ....
    teide tak dakujem a prajem prijemne citanie i nadalej :-)
    preconie a preco by sa mal tvoj blog skoncit ?
    slnecnica to si pekne napisala a je to lepsie ako butlave stromy,pretoze tu aspon dostanes reakciu,radu povzbudenie.
    TP si nesklamal :-) nech zije praca
    Peto ano je to teraz boom ale osobne si myslim,ze to vydrzi hodnu chvilu kym sa vymysli nieco ine co pomoze komunikovat, mozno to budu on-line chaty cez mobil resp Wi-Fi kde uz nebudeme musiet pisat ale len hovorit.
    publikované: 26.04.2007 15:56:04 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. ja dufam, ze tento "spolok"
    na blog.sk este nejaky cas vydrzi, a budeme sa tu stretavat, aj ked iba virtualne.... ja som is na Vas zvykla, a chybali by ste mi (aj ty Ivanko :) )
    publikované: 26.04.2007 16:33:38 | autor: Viera (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Niektorí z nás
    iba potichu čítajú, ale to neznamená, že ich netešia písmenká, ktoré sa tu objavia ... ale aj z vlastnej skúsenosti viem, že spätná väzba je skvelá vec ... a zdá sa, že na blogu nemá šancu komentovanie tak skoro upadnúť do zabudnutia, skôr naopak :o))
    publikované: 26.04.2007 18:16:15 | autor: laskonka (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Viera
    aj mne by ste chybali a aj ty Vierka, ved o tom je vlastne cely clanoko tak sa tesim na dalsie stretka ;-)
    publikované: 26.04.2007 20:57:25 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Laskonka
    tak potichu citas hmmm :-) teda toto. No a kedy bude dalsie pokracovanie porusenej rovnovahy ??? si s nejako odmlcala ;-( tak sup nech mas spatnu vazbu :-)
    publikované: 26.04.2007 21:00:03 | autor: Always32 (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Ivan, ďalšie pokračovanie?
    Bude ... len čo dám ako tak do poriadku vlastnú rovnováhu ... len čo sa mi podarí prestať precitlivelo vnímať seba samu a citlivejšie vnímať dianie okolo, príde ten správny čas tak na pokračovanie príbehu, ako aj na ďalšie textíky odomňa ... aspoň dúfam :o))
    publikované: 27.04.2007 10:12:55 | autor: laskonka (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Lskonka
    tak ti zelam,skore vyrovnanie rovnovahy a neboj ono vsetko chce cas a niekedy pevnu volu si povedat a dost a zacat na novo.
    Drzim ti palce a tesim na pokracovanie ... zatial mozes kuki na moje clanky a mozno ti pomozu najst rovnovahu ...dufam :-)
    publikované: 27.04.2007 12:40:39 | autor: Always (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. ahoj...
    som tu nebola celé veky, takže teraz musím dobiehať..., no myslím, že taký stav- že tu nikto nebude prispievať al. komentovať nehrozí..., ľudia radi píšu o všetkom a o ničom, takže určite s tým len tak neprestanú...
    prajem krásny deň :)
    publikované: 13.05.2007 19:15:52 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014