Ivan

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Úskalia života - X Predstavy a spomienky

 

Zvonček zvonil a akoby ani nechcel prestať už to pomaly začalo liezť Svetluške na nervy ale predsa len vstala  aby zistila kto to takto ráno nevie spať a budí ju zo spánku,ktorý má tak rada.

Dobré ránko prajem ozvala sa mama v kominkátore veselým hlasom,ktorý prenikol Svetluškinou hlavou a prebudil ju, ahoj ideš hore ? Ak môžem tak rada len mám pocit,že som ťa zobudila a nerada ruším. Už si ma zobudila tak poď aj tak už nezaspím a aspoň nebudem raňajkovať sama aj ked asi si asi už jedla ked si takto rozbehnutá. 

Peter sa prebudil a pozrel von oknom na slnkom zaliatu ulicu čo mu prinieslo úsmev na tvár a spomenul si na Svetluškinu sms-ku, ktorú dostal v ten večer ked sedel s kamošmi v bare a práve rozoberali malérov nový objav jeho citlivej stránky. 

Taký príjmený večer už dávno nemal,skoro ako za starých čias až na chýbajúce dotyky a milovanie,ktoré vždy nasledovalo po večeri a pohári vína kým boli spolu. Ako sa tak zamyslel zrazu si spomenul na nádherné, sladko vlhké zmyselné pery,ktorými ho Svetluška bozkávala vždy tak nádherne až strácal pojem o čase a mieste. Dotyky jej pier ho vždy privádzali do vytrženia a vzrušila ho už len predstava na dotyk jej pier,chuť jej jazyka, vôňa jej pokožky,ktorú citl pri každom bozku.Jej telo mu pripomínalo sochu vytesanú z mramoru tak nádherné a svieže s prsiami ako zrelé strapce hrozna, ktoré len čakajú na lačné ústa aby sa na nich prisali a drsne ich vzali medzi zuby. Jej chrbát ako nádherná cesta,kotrá ústila na ladnom krku lane a na druhej strane na nádherných polovičkám toho najkrajšieho zadku aký kedy videl, ktorý súvisle prechádzal do dvoch úžasných dlhých nôch,kotré niesli túto nádhernú ženu životom. Tak rád by si vychutnal jej telo, všetky jeho zákutia a sladké štavy,ktoré z neho vytekali pod náporom jeho jazyka. 

Tak čo sa deje,že nemôžeš spať a takto zavčas rána chodíš vyzváňať zvončekoch, opýtala sa svetluška keď si naložila raňajky na stôl a pomaly usadla za stôl kde mama už popíjala kávu. Ale nič len som ťa chcela potešiť a mám teraz volno kým nemusím za ďalším klientom, no a v práci mi odovzdali cenu za najlepší obchodný výsledok uplynulého roku. Tak blahoželám k úspechu som netušila,že ti to tak ide v práci tak to by sme mali osláviť.

Vieš čo necháme to na budúce,ešte dnes mám kopec práce a predsa len víkend bude lepši na oslavu aby sme si to mohli vychutnať a ak by si chcela kludne zavolaj aj Petra. 

Svetluška zaskočená mamimou poznámkou ostala ticho a neskôr sa len zmohla na slovíčko prosím ?

No stretla som Lenku a vravela,že si minule zrušila stretnutie vraj si sa začala stretávať s Petrom tak som myslela,že ho môžeš kludne pozvať cez víkend k nám. 

Zabijem Lenku v prvom momente si povedala Svetluška odkiaľ môže vedieť,že sme sa stretli tak to je ale malé mesto ked sa v ňom nič neutají. No ale zase, prečo by sa mala trápiť tým,že ju niekto videl s človekom, ktorého má rada a je predsa dospelá a môže si robiť čo chce. 

Už dlho sa necítila tak dobre ako po večeri s Petrom ked si dala pohár vína a spomenula si na dotyk  jeho ruky,ktorý jej priniesol spomienky na prvé rande,kotré bolo nádherné a tak zvláštne elektrizujúce. Bol to nádherný večer,ktorý strávili rozhovorom o všetkom možnom, najprv pri večeri v miestnej reštaurácii v pivnici,ktorá sa tvárila na mexickú a potom v zámockom bare pri tequile. Pamätala si na jeho dych ked zaspávali vedľa seba v posteli a obaja túžili jeden po druhom ale ona sa rozhodla,že toto nebude ten večer keď si užijú spoločné milovanie alebo lepšie povedané sex,pretože jej telo sa chvelo už len pri pohľade na Petra ležiaceho vedľa a musela sa veľmi ovládať aby ho dokázala odmietnuť.  

Pri tejto spomienke zvlhla a nebyť jej mamy sediacej oproti asi by už ležala niekde v byte s rukou zaborenou v svojej vlhkej pičke a pomaly by sa priviedla na vrchol po ktorom by slastne odychovala v miernom bezvedomí tak ako kedysi po dobrom sexe s Petrom.


Na pokračovanie... | stály odkaz

Komentáre

  1. škoda tej mamy oproti :)
    publikované: 16.04.2007 09:23:03 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :-)
    no veru tak aj ja som sa tesil :-)))
    publikované: 17.04.2007 14:37:14 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    však nabudúce tam žiadma mama byť nemusí... :)
    publikované: 17.04.2007 14:52:52 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :-)
    veru tak nemusi ale potom by to uz bolo moc jasne a stalo by sa to nezaujimavym :-)))
    publikované: 17.04.2007 14:54:40 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
  5. nezaujmavým???
    ako pre koho :))
    publikované: 17.04.2007 20:13:37 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  6. :) mmmmm
    publikované: 21.04.2007 20:58:30 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  7. hmmmmm ;-)
    tak nejako
    publikované: 22.04.2007 00:20:25 | autor: Always (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014